Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos da su smjeli uvesti zabranu ulasku Italijanima prije 12.3 ,to jest nakon sto je Austrija prva uvela ....davno bi se rijesili .Uredjena drzava, nema fakylteta u B.Gradisci , Travniku , Brckom ...kupovanja diploma na drzavnim fakultetima ..
Bravo sLOVEnija!!!
Zašto onda nasa lijepa država ne postupi po logici i zdravom razumu i ne pusti naše ljude iz Slovenije da uđu u BiH bez izolacije i tih gluposti jer očigledno je da u Sloveniji skoro nema virusa..
Ma njima se fućka za narodom odoše im pare...
Znači kod nas je kraj za nekih 20/25 godina. Toliko kasnimo za njima
Ma ne vjerujem i da je bilo
Najbolja drzava
"Slovenija je ukrotila epidemiju i danas imamo najbolju epidemiološku situaciju u Evropi"??? U Danskoj niko nije nikako nosio maske niti tukavice, skole rade od 15.04., slobodno svi mogu hodati uz distancu, sportovi vani su dozvoljeni, kafici, restorani, shopping centri rade. Umrlo ukupno 530 ljudi i SLovenija kaze da je najbolja????
Slovenke se raduju, sad kad Slovenci navale.
@gooUser1589488393 Bosanci, cuj mene Slovenci
Neka samo neko obrati paznju na: Juznu Koreju, Novi Zeland i Australiju ... Novi Zeland i Australija pogotovo jer je kod njih sad otprilike kao kod nas decembar.. ako se kod njih vrati - vise je nego sigurno da ce i kod nas opet ova gnjida od virusa buknuti ... :/
Svaka cast
Svaka čast braćo Slovenci!
mašallah
Bravo za Sloveniju👊
Ovo je najvaznije: "Obavezan karantin od 14 dana za građane država van Evropske unije ostaje na snazi, uz izuzetke diplomata i osoba koje prevoze robu." Ovo je kod nas minimum minimuma koji mora ostati na snazi - novodolazece infekcije se moraju zaustavit - pravac u karantin i 14 dana ako ces u Bosnu!!!
samo se ti zakljucaj kuci, nece tebi niko da dodje debilu
@DrevniSamuraj Nemas ti veze sa zivotom.... Tebi je tvoja avlija i kladionica highlight zivota....
Da - jesu proglasili - ali su zato Slovenci testirali bar 30-40% vise stanovnistva nego mi...
Gremo v Slovenijo.