Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cestitke slovencima koji se ne stide svoje antifasisticke proslosti..
Kad BiH bude u EU mi cemo izdati kovanicu sa likom Jovana Divjaka
Pametni Slovenci znaju čega se treba ponositi. A ne ko Srbi. Oni bi odmah stavili Dražu. Sramota od naroda. Doduše dijela al (velikog)
@@Bosanac Ne kontam, sta je tako glupo u tom sto je on rekao, jasno je svakom ko poznaje duh jezika sta je pisac htio reci. Sto se tice kovanice, presmjesno, tih partizana generalno nije bilo nesto mnogo a i sto je bilo bili su u Bosni, eto sad se i Slovenija ukljucila lafo u antifastisticke zemlje, jos samo fali da se ukljuci Hrvatska (sjetimo se NDH). Treba zabranit bilo kakve istorijske price na prostoru ex yu o zadnjih 100 godina. Treba samo upisat svako u svoju istoriju \"mi smo pozitivci, a za ostale ne znamo sta su\".
Slovenci su od 91 godine povecali zivotni standart 300% .Kao ni danas tako ni u bivsoj Jugi njima su najlosije poslove radili stranci. a oni ko gospoda radili u bankama , osiguranjima .... europa jih zove mala Svicarska, mozemo jima samo cestitat!
Gl.up si ko ku.ra.c, tvoja gl.up.ost i neinformiranost je duboka kao svemir.. Nisam komunista i ne podrzavam komuniste ni u kom slucaju ali tvoja tvrdnja je abnormalno glu.pa i van svake pameti..
haj super mozda janezi u novim kovanicama isplate ustedjevinu koju su pokrali ovom jadnom narodu
@Zivko Josilo Reci to \"starim\" deviznim štedišama slovenačke Ljubljanske banke. @Srbija Operation Halyard http://www.eucom.mil/english/FullStory.asp?article=US-Serbian-military-members-commemorate-65th# \"The operation was the largest allied airlift conducted behind enemy lines during World War II, evacuating more than 500 allied airmen... President Harry S. Truman posthumously awarded Mihailovic the Legion of Merit, the highest award ever given by the United States government to a foreign national, but the award was not physically presented to Mihailovic\'s family until 2005.\"
I me cemo tako cim nas puste u EU, samo sto ce na nasim kovanicama biti draza mihajlovic, i one je bio u NOB, sa tim se ne slaze niko, ali mi mislimo da je to ispravno !
svaka čast slovenci, svaka čast
Super stvar! Svidja mi se !
aha znaci samo su pravedni komunisti, i oni mrtvi poljaci su banditi?
NAJVECI SU CI U EU SU SLOVENCI MAMU IM ZAFUKANU JJJJ
Jeste. Bacao bojne otrove na Kurde. Bio je i rasista.
jeli churchil bio fasist, ako je bio protivnik komunizmu? :D