Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpunii bojkot slovenackih prizvoda i usluga zbog maltretiranja stedisa ljubljanske banke.
a barem 40% ih nije dozivilo da koriste svoj zarađeni novac. lako je bilo formirat drzavu bez rusevina i sa parama stedisa iz cijele bivse drzave, pa vracas dugove kad ti se cefne
A onda ih tuziti za psihicku bol za sve ove godine koje su stedise potrosile sekirajuci da li ce ikad dobiti pare od prevarantske ljubljanske banke i drzave (Slovenije) koja stoji iza iste a i njihove kurceve drzave (BiH) koja nije mrdnula kurcem kako bi se njeni gradjani izborili za ono sto je njihovo.
DŽE JE MOJIH STO MARAKA?