Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tanki su, mi to izgubimo za dvije godine.
Ona je vec izgubila...
@DelBoy1946 Slovenci imaju 1.6 po zeni A bosnje 1.45 , kako to vi mislite napunit Sloveniju a da BiH ne bude prazna ? mogu jedino slovenci doc vama pravit djecu
Do 2100 u BiH nece biti ni jedan stanovnik, mozda i prije.
Nema krize dok ima BiH, pogledajte samo redove ispred slovenske ambasade i konzulata...
Sami su htjeli ići u bolje
Naselit će se Bosanci, pa će praviti Slovence, kao i do sada sada 😂
Mi cemo do tad sve izgubiti
Tu su migranti, ne brinite 😑
Čemu panika? Mi ih toliko gubimo godišnje pa evo nas opet živi i zdravi
Je li i oni idu u Njemacku?
Uvedi jednu kurdsku porodici, oni do 2100. godine nastancaju jednu 100000 djece...
Samo da rata ne bude
Nije to ništa, 2100. će u cijeloj BiH živjeti 280.000 stanovnika.
naselit ce to narodi BiH
OSTAT CE IM KRAJSNICI!!!
Hebite se Slovenci. U pitanju je opstanak.
pa u cijeloj europi je demografska kriza.. njemacka demografski opstaje jer ima koliko toliko atraktivne plaće za nas strance, pa to sve nekako jos ide.. inace su skoro svi razvedeni ili sami, djece jako malo, a mladi jos manje razmisljaju o stupanju u brak..
Lijepa zemlja koju Slovenci bastine na pravi nacin. Uvijek lijepo zivjeli i sada im se vraca i kroz produljenje zivotnog vijeka. Ako budu pametni, malo manje sebicnosti i vise malih Slovenaca ;)