Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drugovi Komunisti naprijed. Ustrajte do pobjede !! Drugovi Slovenci,u vas su uprte oci cijeloga slavenskoga Juga. Vasa juzna braca ce slijediti vas primjer,koji ste nam uvijek davali. Zivio Staljin i svjetska revolucija !!!
ja sam borac veliki, udaram po tastaturi ko maxim po diviziji i samo zaprdjujem....
Budimo realni, Bosanci su glupani koji se nikad u povijesti nisu bunili. Ko god je došao jebao ih je i iskorištavao, a oni su samo govorili:\"Sabur.\" Zato nam i jeste ovako. Bosanci su najbolji i najpitomiji podanici svakakve bagre...
Kako bolan MIX da ne znamo....pa evo nam Bake donosi Turske investitore po ko zna koji put, samo nikako da ekonomski maknemo sa mrtve tačke.
Slovenci znaju da se bore za svoj život...a ne kao mi... jaki smo samo na tastaturi. Pogotovo ovdje u Sarajevu... sve što nam dođe sa strane, svaka loša odluka izvana - mi kažemo AMIN... Kod nas u BiH, koliko sam primjetio, jedino Banjalučani pokazuju koliko-toliko građanske svijesti, pogotovo njihovi studenti. A kod nas u Sarajevu više protestuju penzioneri nego studenti.. .realnost