Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise srece imaju od nas, oni ce u EU, a mi cemo ostati u ovoj vukojebini. Kad se dokopaju Eu bolice ih ona stvar za nama.
Ima li uopste zenska u Arapskom svijetu?Ovo izgleda samo muskarci bjeze.
Ostavili zene u ratu, a oni utekli. Jebes takve muskarce.
Idu i zene i djeca i muskarci. Argument je jasan, protjerali su te iz drzave, ubijaju ljude hladnokrvno i kaze neko sto i muskarci idu. Bi li ti pustio svoju zenu i djecu same da idu u bijeli svijet, a znas da moras tamo da ides, jer su te prisilili na to ? Pa ovdje bi pogotovo balkanci jedva docekali zene i djecu, znaju oni sta bi radili :/
PRIKAŽI ODGOVORE (2)