Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pakao ga zeljno ocekuje
koliko se sjećam, i on je bio nečiji junak ---- nekada, a nije osvojio - davis cup.
Totalno licemerstvo,prvo ustrostuc\'i kaznu,pa je onda umanji za 1/3-u i spade kao neshto(HUMANO)-najverovatnije Demokratski !!!
Ovo je samo dokaz i poruka nama mladjima da u iducem ratu znamo, sto pobijemo vise civila imat cemo manju kaznu .To je to.Hvala Vam
Dodik je bio jedini pravi opozicionar Karadžiću u ratu. To i jest vaš problem, naučili ste svakoga ko se bori za svoj narod (a da nije Muslić) odmah proglasiti zločincem. Kad je Dodod uradio što je uradio, možete samo pjeniti, jer je s Karadžićem više surađivao Alija, nego Dodik. Pa nastavite pjeniti, serbez...
Bio je Bog. Određivao ko će živjeti, a ko umrijeti. Sad je prezren. Pakšu!
Pitanje za hercegovačke Hrvate: \"Šta mislite, šta vaš tatica Dodik misli o ovome?\" A ako mene neko pita, ja ću reći da je to grozna i pogrešna odluka tribunala. ...a nisam Hrvat.
ma pustite covjeka. on je nevin -iihihiihih. sta reco vec KATASTROFA
đe tu pravda?ukradeš nešto u vrjednosti od recimo 1€ i ponoviš to i dobiješ 3 godine a za masovna ubistva 10 god.đe tu relacija?i sad neka neko kaže da se neisplati..
zlo vlada,ovo je samo znak da se zločin isplati
opet pobedi yu-udbaska politika stepana mesica jovana jusipovica seide komsica itd