Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izvukao sam iz konteksta....ispravite me ako grijesim..."Sa razglasa se čuju četničke pjesme, a pjevat će Era Ojdanić"...jol to onaj pjevac sto ga je memo haljevac slikar( poznatiji kao tarikov zet ) dovodio i setao po carsiji ?????
dokaz.....https://www.youtube.com/watch?v=hNVtpbeL16Y
ma pisaj ga, to su sve dzon obrazi
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Prica se da ce vojo zavrsiti miting rijecima: "ko ne skace nema vak he he he!"
Zaobidi GAZPROM pumpu!!!
sramota
Evo Srbin sam i na ovaj skup, kao i politicke stavove doticnih cu samo reci DNO DNA I ODRON SRPSKOG DRUSTVA. Nije mi jasno zasto zasto se toliko opterecujete sa gomilom socijalnih slucajeva bez posla, koji zive u opstoj bijedi i beznadju i kojima je povratak Seselja sve u zivotu? Da li znate koliku minornu podrsku imaju ovi od birackog tijela Srbije?
Rak Evrope.
Rak Evrope.
gdje im je vucic zar nije ovo parada ponosa ?
jos da seselj prizna da je peder i bice drugi put i kacavenda sa emirom i drustvom bice ih onda vise
vise ih bilo na paradi ponosa ispade vise pedera nego cetnika u srbiji
NEMOJ DA GENERAL ANTE GOTOVINA PRAVI OLUJU 2 PA DA VAM SJEME UNISTI CETE
uj"o vuk magarca i to je to...........znaci na balkanu nacionalizma nikad nestati....a rata daj boze da opet ne bude zbog idiota kojekakvih i njihovih ideologija ludih......
Srbi su uvijek,bili,bit će i ostaju bijedni narod.
........gdje ste četnici........evo vam jedna vaša omiljena pjesmica................. https://www.youtube.com/watch?v=cUbCp2WgkYw
Bas volim sto ste glupi tako se najbolje pada u propast zato samo naprijed ...........
Stže Srbiju ona jebena kletva""dabogda se o sebi zabavili"""
Ne djeluju mi nesto uhranjeno ovi cetalji