Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni imaju muziku u autobusima . nama prvo trebaju autobusi :/
DJ Icko je revizor, miksa na gelenderu prvih vrata
Cijela Yuga radi, Beograd se gradi....lako je na taj nacin! Zato ne valja ti tako o susjedima....ipak pokusavaju da nesto naprave od svog grada....da je Skoplje bilo glavni grad Jugoslavije i ono bi danas bilo \'\'metropola\'\'.
Sta je \'dzigera\'?
Kod nas, ne bitno od linije kojom se vozis (lokalna ili medjugradska), mozes samo cuti dzigaru koja te polako ali sigurno pritisce na onaj nivo zivotinje cineci da se osjecas kao ista. I tako malo po malo, uz melozvuke turbo fulka i visokoumnih tekstova koji prate isti uz obavezno popratno truckanje i laktanje (u slucaju da se vozis komercijalom) ti se osjecas sve vise ko zivotinja. Jos samo da ubace jednog iz osiguranja da nas tjera da mucemo i blejimo dok se vozimo i ugodjaj bi bio potpun!
skoplje hoce da postane metropola, ali tesko to ide u gradu od 500 000 stanovnika i siromasnj drzavi, juce su bili predstavnici grada skoplja u beogradu i trazili da vide iskustva koja mi imamo sa komunalnim problemima, pitaju za savete, sagradili lep aerodrom, prelep stadion, prave neke teske kopije umetnosti u centru skoplja, sve u svemu mnogo se istripovali da grad postaje nesto, a okruzeni su evropskim metropolama, Solunom, Beogradom i Sofijom. ali ajd da vidimo sta ce da ispadne od Skoplja :)
Treba zabraniti svugdje a ne samo u autobusima.
Seljak jedan ne slusaju dzegeru nego \"dzigeru\"!
nije Skoplje nego Skopje
Svaka vam cast....aferim !!!!
Sandzaklije sandzacku
svaka cast !
treba zabraniti autobuse i automobile
@hm imame wi-fi i nie vo avtobusite, raspravata e kakva muzika ke slusas dodeka bez[latno surfas ;) http://daily.mk/Vecher/bezzhichen-za-ukraincite/712295 a imase i vo starite uste prethodnata godina http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=FE109C57DA72E049BDD44C9E32C1BC70
A kada cemo mi izdvojiti ovoliko novca da zamjenimo one naše busove, tramvaje i trolebuse? Jok, mi samo cekamo nekakve donacije... Jadno
@hm:Svi novi autobusi u Skoplju imaju i wi-fi.