Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi joj ja samar svezo... unucima bi ga prepricavala...
Bolesnica poremećena! Trebala bi da se liječi! Želudac me zabolio od muke.... Da sam roditelj ne bi ona na noge više stala...
Kunem se, da je dijete moje, krvi bi joj se napio, kuckaaa
Treba joj jednog migranta poslati navece da joj objasni par zadataka iz matematike
Po percepciji Ekart Tola, ona nije odgovorna, jer nije bila svjesna u trenutku kad je osječala patnju, pa tu patnju podijelila sa dijetetom. Kaže lik da samo prosvjetljeni tj svjesni ljudi mogu biti odgovorni. Kaže kad odete na suđenje recite nešto na fazon: to nisam ja kriva, to je bilo tijelo boli, opsjelo me, ma imala umanjenu odgovornost. Stanje manje uračunljivosti, svijesti, odgovornosti. Muslimani to zovu šejtan. Knjiga Nova Zemlja.
Sad ovi skontali da je udarna vijest ovo maltretiranje djece pa počeli i snimke iz Makedonije objavljivat ne bil pregleda dobili. M..u vam j.m gladnu
Ova ne zaslužuje da je neko ubije, oteo bih je pa je maltretirao danima ...
Old school
mamu jojjebem
Balkanski nikakav mentalitet
Pa Gospodara mi da mom dijetetu ovako nesta slicno uradi sa Bismilom bih je zaklao.
Nabijem ga majci koja ostavlja dijete kojekuda ne mareći da li ga je dala nekom psihopati.
@katozlato365, nužda je vjerovatno natjerala. Po tvome ispada da ga je namjerno ostavila na maltretiranje koji sahatak, onako iz hira??
Ne možeš bolan tek tako davati dijete nekom u ruke.mogla ga je i u parku dati da neko pričuva.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
@dinky00 prije tita ovdje su samo ovce bile i pokoja cuprija, bili ste nepismeni cobani. Opet se vracate na staro.
A danas vam nisu priznati univerziteti i smije vam se cijeli svijet na vas pasos haha.
@haos1 Pogani zlotvor Tito nam je bio oduzeo Bosanstvo i Bosanski jezik,nametnuo Muslimanstvo i srpskohrvatski...neka je vječno proklet!
dok su roditelji udarali djecu sve je bilo dobro i dok su muzevi udarali zene sve je bilo dobro. pogledaj danas nesmijes djetetu ponuditi cokoladu odma zovu policiju da vas prijave. a muski su postali zene.
Joj kako bi joj roke slomio..nebi joj nikad palo napamet dijete udariti. Dugogodišnji zatvor !!!