Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika vecina njih bi vec sutra kapiju da ponove kad bih mogli.. Sramotno.. Uzas...
Srpski divljaci, ja sam bio kada je granata zazvizdala i ubila i raskomadala 71 nevino dijete. Nikada vise suzivot sa teroristima.
Inace ovo su bivse kolege sadsnjeg presedika Srbije..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Skandal je sto ovo prenosite kao vijest. Nije ovo desnicar ovo je degenerik!! I zapravo radite ono sto on zeli. Mediji su veliki uzrok ludila u svijetu, gdje god ima kakav degenerik vi izvjestavate o njemu i samo se radjaju novi, zeljni publiciteta. Misa Vacic je zaostali kreten, a vi jos veci kad izvjestavate o njemu !!!
Jos mu datw na znacaju DESNICAR, PREDSJEDNIK Srpske desnice. DEGENERIK kakav ba desnicar !!!
Ako vec izvjestavate nazovite stvari pravim imenom DEGENERIK a ne DESNICAR !! Pa on onanise na ovo Desnicar!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Oni su uzas narod i nacija svi su oni isti dabohda se proputali izmedzu ubijali i silovali i palili
sta se lozite na ovog debila, nebitan lik totalno https://www.youtube.com/watch?v=CyBZt_NgAQc
Ma to je stoka od naroda, i sa njima samo zid treba graditi, da se izoluju od normalnog svijeta. Kakvi putevi, mostovi, granični prelazi, pomirenje... Samo zid prema njima !!
dabogda tvoja familija dozivjela isto majmune
Trebalo je krme polomiti i izbaciti kroz zatvorena vrata.
Koji kretenluk u pm.,pa takvi su ravni fasistima!
Kreten
hahahaha mi sebi mine postavi...a u srebrenici sami sebe pobili i zatrpali se u grobnice
Još jedan dan koji svjedoči naivnosti bošnjaka i nesposobnosti tadašnjeg rukovodstva da prilagodi društveni život zvanicnom ratnom stanju
Nažalost, nekolicina normalnih Srba koji pokušavaju da se odvoje od ovih bolesnika i skinu ljagu sa cijelog srpskog naroda bivaju zatrti u svakom pokušaju da prikažu istinu. 25 godina od kraja rata je prošlo i većina istočnih komšija i dalje ne krije namjere i radi isto što i 90ih. Treba uvijek biti na oprezu, ne zaboraviti nijednu granatu i ne oprostiti, jer ovi su spremni da sutradan sve ponove. Čast malobrojnim izuzecima.
Ovo moza izjavit samo osoba koja je poremecana u glavu
Bolestan narod...
ni Bijeljine, ni Zvornika, ni Srebrenice, ni Kapije u Tuzli, ni Markala ni opsade Sarajeva. Pa sta je onda bilo? Ispade VRS posmatrala onako naourazana do zuba, kako se ljudi sami ubijaju?
Kako ih nije stid mene i drugih preživjelih. Mi smo živi svjedoci onoga što je bilo. On će nama govoriti da je podmetnut eksploziv i da nije bilo granate, a hiljade tuzlaka je čulo i slušalo ispaljenja i preljetanja njihovih granata, baš kao i tog kobnog dana.
samo kada vakat dođe zamisite kako će biti u sledećem ratu