Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitam Vam od srca dragi naši s.makedonci..... IZABRALI STE PRAVI PUT I SIGURNOST ZA VAS I VAŠE POTOMKE.... MI SE JOŠ SA CRVENIM KMERIMA I ŠATORSKIM CIRKUSANTIMA MORAMO IZBORITI ZA NATO...
Rupa Srbija okružena NATO savezom.
Da se razumimo. Striktno sam protiv EU i ulaska BiH u EU jer to se svakako za koji mjesec raspada, ako već i nije?! Nato je nesto drugo jer BiH ostaje samo uz granicu od Rudog do Bijeljine "neokružena" NATO-om i onda nema svrhe niti mogućnosti se tome oduprijeti. I fakat to zemljama koje su u razvoju kao naša garantuje mir i stabilnost....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Cestitam.
Trpajj Genocidaše. Bravo Makedonija. Čestitke.
Nije loše biti optimista, ali ja ne volim nerelani optimizam! Znate i sami da BiH neće ući dok Srbi ne daju zeleno svjetlo! SDA je zaslužna za sticanje nezavisnosti, ali je i kriva za priznanje RS. Znate li možda nekog političara iz tog perioda koji bi potpisao ono što je Alija potpisao?
Provukoše krstaši i ovo kroz pandemiju. Hehe
Zajeb
debil ko debil
Ehh još BIH da uđe i Srbija će biti ko neka enklava okružena NATO članicama
Čestitamo S.Makedonija samo da niste blizu i u raljama ove kineske i ruske gamadi!
braco makedonci ! tako je!
Krug se zatvorio, Vučić i Dodik na aparatima i respiratorima !😜
Čestitam Makedoniji na članstvu.BiH će biti ako Bog da slijedeća nova članica NATO-a.
Zali Boze svakog covjeka bio on Bosnjak,Srbin ili Hrvat , koji je poginuo zarad necijeg ludila , i zali boze one ljude i njihove porodice koji prolaze kroz teske muke lijececi se od raznih kancerogenih bolesti .Ono sto se desilo tokom rata desilo se , ali posljedice bombardovanja osjetice se zauvijek .
Kako samo mozete da prizeljkujete da budete prijatelji i u savezu s njima , njima koji su bombardovali i BiH i Srbiju , koji su nam donijeli bolest , koji su zasluzni za 85% teskih oboljenja na ovim prostorima.Nikad u NATO sve da mi otac istim predsjedava !!!
Svaka čast za uspjehu.
Eto vam nešto za promjenu imena he he
Čestitam bas su se "usrećili"...bice im sve potaman