Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će ova nacionalistkinja pobjediti. Ono što se desilo sa promjenom imenu je skandalozno
Ovaj Bosaneros 02 ne poznaje osnovnu kronologiju događanja tokom raspada YU ali glavno da daje komentare , Hrvatska je međunarodno priznata 15.01.1992, a sad nauči sam kad je bio BIH referendum i kad je proglašena nezavisnost od YU i kad je međ.priznata.
Kakve veze ima priznanje nezavisnosti, ako bi u roku od par mjeseci cijela teritorija bila pod okupacijom?
Kakvih ovdje komentara ima nezna čovjek bi li se smija ili plaka , ovaj Neum Mointe Karlo ide uspoređivati BIH sa CG koja je učestvovalas u agresiji na BIH a kasnije nakon sankcija , NATO bombardiranja i Kosova je Milo iskoristio priliku da je otcijepi , to BIH nikad ne bi prošlo jer se onda SRB ne bi ni dovela do tog stanja .
makedonija i crna gora odkurcase srbe i srbiju od sebe bez rata,to je uspjeh! svaka cast!
@KosacaVukcicAhmet Pa Bosna bi isto napravila na pametan način kao Crna Gora, da veliki mislilac Alija Živković i SDOOOOOO nisu nazor silili referendum i odcjepljenje..a znali su posljedice. I poslije neko drugi kriv... Mislim da će se svaki normalan čovjek složiti samnom da je najbolje bilo primiriti se i odraditi to iskusno kao CG (u kojoj suisto 1/2 stanovništva Srbi kao u BiH)
@KosacaVukcicAhmet I ne ide ti jarane to prezime sa tim imenom. Jer se Kosaca borio protiv tih Ahmeta. To je isto kao da bi neki Židov uzeo prezime Hitler
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
drzimo fige pobjedniku...bravo