Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jeste me zbunili sad. "Kim Il-Sung, koji je umro prije dvadeset godina". "Nakon njegove smrti 2011 godine, vlast je prenesena na njegovog unuka"
Kim il Sung je njegov djed a ne otac, a otac mu je Kim Jong Il koji je umro prije nekih 2 godine. e moje novinarstvo ccc
Poruka za Koreju Malo vas je, malo vas je pičkice Malo vas je, malo vas je pičkice Malo vas je, malo vas je pičkice Malo vas je, malo vas je pičkice
Pametan narod ne zaboravlja velike ljude svoje nacije koji su im donijeli slobodu i prosperitet.
slobodu djene,djene,a za prosperitet???????????........
Čekaj: "u znak sjećanja na njegovog oca Kim Il-Sunga, osnivača Sjeverne Koreje koji je umro prije dvadeset godina." Pa onda: "Kim Il-Sung je upravljao Sjevernom Korejom od 1948. godine do svoje smrti. Poslije njegove smrti u decembru 2011. godine" Decembar 2011. je bio prije 20 godina??? DAAAAAAAAAMN, koliko dugo sam spavao?
Stvarno novinari klixa su nepisemni sto se pokazuje po ko zna koji put.
ovakav nama jedan treba,sta jedan,trojica,za svaki konstutivni narod po jedan.........