Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je da Rusija predsedava Savetom beybednosti. Uveren sam da će se sednica o Kosovu održati onda kada bude pravo vreme za to.
Gazdama u Vjecu sigurnosti , odnos albaneza prema srbima nije vrijedna tocka ! Mada imam dojam da albanezi nisu bas odusevljeni odgodom !
Dilalog podrazumijeva kompromis, kompromis podrazumijeva da obe strane naprave ustupke... Vecito Srbija pravi ustupke...
Pristajanjem na dijalog, Beograd je svima pokazao spremnost na kompromis... S druge strane nema nikakvog pomaka....
Nije bitno pomeranje datuma. Najbitnije je da Srbi na Kosovu budu sigurni i bezbedni. Samo oni znaju kroz sta prolaze i kako je ziveti u strahu i senci,cekajuci ishod pregovora. U svakom slucaju,svaka cast rukovodstvu Srbije na velikom trudu i brizi! Mislim da je jako tesko nositi tu odgovornost! Imate punu podrsku naroda!!!!
Potrebno je nastaviti pregovore jer je za Srbiju priblizavanje EU od egzistencijalnog znacala ali je veci prioritet sada zastiti Srbe na Kosovu koji su ugrozeni od strane Albanaca.
Nije bitno kada ce se odrzati, bitno je da arsini budu jednaki za sve, da se muke Srba na Kosovu zavrse ili bar ublaze, da o krsenju ljudskih prava pocne da se prica bez cenzure.
Nije lako resiti ovaj visedecenijski problem ali Savet Bezbednosti mora naci nacin da ucini zivot podnosljivijim na Kosovu!
Srbija, svojim potezima, ni u kom slucaju ne daje povoda za bilo kakve osude i napade! Potrebno je da se druga strana urazumi!
Pohvale za srpsko rukovodstvo koje maksimalno odgovorno i racionalno pristupa rijesavanju ovog problema!
Potrebno je da svi shvate da nema nista od rezolucija i deklaracija, vec su bitna konkretna dela... Zivot Srba u enklavama je nepodnosljiv!
Ocekujem da ce Savet bezbjednosti uciniti nesto konkretno po pitanju zastite Srba na Kosovu!
Potrebno je naci resenje za bezbednost Srba na Kosovu... Oni su trenutno najugrozeniji!
Dogovor podrazumjeva kompromis... Potrebno je uvaziti misljenje i srpske strane!
Srbija 20.02.2013. u 11:17 MALE TAJNE KUHANJA RATOVA: Države u svetu su često bile u napetim odnosima, ali su uglavnom uspevale izbeći međusobne fizičke sukobe, sve do onda kad je Srbija 1914 godine ... i tako dalje Ovo je komentar iz prethodnog clanka. Da li je to manir da pisete isto na sve sto se tice Srba i Srbije? Ako jeste, trebalo bi da malo bolje poznajete blizu i dalju istoriju.