Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIH treba zabraniti sve osim apoteka, trgovina i benzinskih, plus poceti opremati poljske dodatne bolnicke krevete, mobilizirati dodatne ljude, zabraniti okupljanja veca od 20 ljudi, uvesti visoke novcane kazne za nepostivanje.
@gooUser1584016874 Isto tako, zasto vec odavno nisu pokrenute fabrike za proizvodnju maski? Sto se tice dezinfekcionog gela za ruke, znaci: Sastojci: 2/3 šolje medicinskog alkohola (ne ispod 60% alkohola) 1/3 šolje aloe vere gela 8-10 kapi eteričnog ulja po izboru Priprema: Sipajte aloe vera gel u posudu, dodajte medicinski alkohol i eterično ulje. Dobro izmešajte smijesu i pomoću lijevka sipajte u bocice.
Halo širač panike, uhvati se svog posla a organizaciju prepusti relevantnim vlastima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Člakan o Sloveniji, a slika madjarske policije na ledjima policajca pise RENDORSZEG odnosno policija na mađarskom 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
To ti je Klix
@Yerushalaim Blizu je to, hajd.
Najiskrenije, moze li se gdje toga virusa nabaviti, 2-3 doze da uzmem? Generalno, narod je preglup kada se sa njime moze na ovakav nacin manipulisati.
Meni je ovo sve suhveli, isto kao neka generalna proba za veću katastrofu...
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru..."
To je nejbolje rješenje. Potencijalno zaražene daleko od bolnica testirati
Eto prave drzave👍🏻
@AmidzaGagara e jest država u p.m, nama su sve bolje od naše
Ovo i BiH treba uraditi, plus zabraniti HR gradjanima da ulaze u BiH, posto je HR to vec uradila za BiH gradjane, citaj Bosnjane i posrbljene Vlahe. Pohrvaceni Vlasi ce bez problema moci ici u Hrvatsku, kao i Slovenci, kao i Crnogorci, kao i Srbijanci, kao i Kosovari, kao i Makedonci, kao i Turci, kao i Grci ....
Najebaše Kekeci,ma dobto mi svakako nista ne treba da radimo hahahahha nase dobre plemenite i uvjek dobro namjerne komaije ce to uraditi.Jel Hrvatska zatvara granice sa Bosnom i Srbija isto tako dobro Srbija nesto blaze.Pa nesta kontam da nije ovaj virus potekao iz Bosne 😂😂😂😂ma mi necemo ovaj zatvarat granice hajmo je za zidat da nam ovi zombi ne prelaze svakako nista dobro ne donesu.
Znaci kolona Americke vokske ce preko Slovenije, onda je na redu Austrija pa Češka i na kraju Poljska.
@Kamenica Negdje sam to neki dan procitao,sta je upitanju tacno ?
I nakon sto se sve "zavrsi" dodje neko pozitivan bez simptoma (a bit ce ih) i opet sve ispocetka? Ovo sve postaje tragikomicno..