Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno, treba ih vratit Srbiji.
@SerbianMafia Znamo svi kakvi su, evo najbolje se vidi kad im das drzavu. Hocu da kazem da im je koliko toliko bolje dok su u Srbiji nego ovako, a Srbiji je u interesu da zadrzi svoju pokrajinu u kojoj oni zive, znamo da njih ne zelite ;)
ahahaha iz Njemačke upravlja državom..
Bakir upravlja iz trezora..
Svaki albanac na svijetu se oprobo na azilu. To ti je kod njiha ko ono kad si prvi put sa trebom pa ti se skloni mrak.
Siptare sam cijenio zbog njihove principijelnosti i jaka karaktera ali moram naglasiti da se ni oni ne razlikuju od ostalih divljaka na Balkanu, gdje brat brata za nebitnu stvar ubije sjekirom.
Н се на нук т лејон
zar nije med i mljeko
da hoce rodbina nasih politicara zatraziti bilo gdje azil.....odmah bi rijesili nezaposlenost
Oni su se materijalno osigurali i u inostranstvu,treba njima oteti imovinu koju su stekli kriminalnim i koruptivnim radnjama pa onda neka idu kud hoce.