Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da ne bude zrtava nedaj boze,sve ostalo se moze nadoknadit
svi potresi u blizini dje hoce da odlazu atomski otpad
pošto su komentari u vezi tragedije u Posušju zatvoreni moram ovdje izraziti saučešće i nadam se da ovi idioti na vlasti proglase barem dan žalosti na području cijele BiH i iskažu pijetet u ovoj tragediji.
Karma is bič
A gleda li neko curi li šta u Trgovskoj gori nakon ovoliko zemljitresa?
Izranja Peljaski most u zagrebu.
Svega ce bit, od bosanca nece bit covjeka, ubrojeno sve vase 3 podskupine, jbt prosao sam svijet, ukljucujuci i Balkan gore i dole, losijih ljudi na svijetu od bas u BIH vidio nisam, neka su vam Bog, Allah i svi sveci na pomoci, ali bojim se da vam pomoci nema.
@denis.burin.1 Ništa ti nisi prošao ,jer neko ko je prošao svijet ne piše ovako.Tebe je izlevatio neki naš i ti sad kivan na sve.Ne može tako .Izadji malo i vidi svijeta 😀 Poz i sve najbolje ti želim od srca u Novoj 2021 godini.
Sisak jeste poznat kao sabirni logor za srbe , ali uslovi nisu bili losi. Srbi su borce prikazivali kao poginule u logorima. Kasnije su imena "poginulih" nicala po Njemackoj, Svedskoj , Americi itd. Sve su pisali kao mrtve.
Podrska svim ljudima u HR!
@MaraBrankovic1453 hahaha jesi glup, pa uranijum mislis da bira samo na Srbe, zagadili su i vas budalo glupa:D haha vi ste fakat zatucani. A to sto su raportirali Hitleru, sta sad? Bili smo pod okupacijom. Vi ste aktivno bili uz Hitlera, ne sjecam se nesto da su svabe streljali sto usta sha za jednog svabu? Vi ste odvratne usta she, zapamti to, sad ste u rezervatu za usta she sa bracom vam Kroatima.
@gooUser1605686257 Decko tabletica hitno, nesto te hice!
Boze sacuvaj 💔
Ima opcija da je ljudski, harp ili sta vec, a ima opcija prirodno i ona treca opcija je da ih bog kaznjava posto su fasisti u dusi, posto su pobili na svirep nacin preko 60.000 djece u logorima za djecu, Jos preko 100.000 djece su zaklali i bacali u jame. Mozda ih bog kaznjava? Bosnje je vec kaznio sa rezervatom.
.... tuga ....
Sta se ovo desava? Da nisu harp ukljucili?
2km je nista
Stalna slika migranta promrzog u snijegu u papucama obisla svjet.
Za sat ocekujte 6,5