Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@BiH de mi mtereti prevedi sta znaci to DZamahirija evo ja kao Bosnjak musliman poima nejmam a ti kao srbin pravoslavac vidim znas.
Sta je sa oko 200000 Sandzaklija koji su dosli u Srbije u BiH? Znali se kakav oni status imaju (legalan ili nelegalan) u nasoj zemlji? Znali se koji je tacan broj??????????
sandžaklija u sarajevu samo ima oko 400 000, a u cijeloj bih ima ih oko milion... dok arapa ima oko 50 000... i svi imaju nekakve papire - eto kakva nam je država...
Sta je sa hiljadama Arapa koji su dosli u BiH u toku rada da potpomognu stvaranje dzamahirije? Znali se kakav oni status imaju (legalan ili nelegalan) u nasoj zemlji? Znali se koji je tacan broj??????????
Smetljar obicni...
Zna li se tačan broj sandžaklija u BiH , kakav je njihov status? Jesu li oni ovdje legalno ili ilegalno?
Zna li se tačan broj sandžaklija u BiH , kakav je njihov status? Jesu li oni ovdje legalno ili ilegalno?
Sta je sa oko 200000 Srba koji su dosli u BiH iz Hrvaske? Znali se kakav oni status imaju (legalan ili nelegalan) u nasoj zemlji? Znali se koji je tacan broj??????????
Bice opet Timockih buna,samo u drugim mjestima i sa vise zara.