Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj Hrvat hahahaah po potrebi inače u Srbiji žive Srbi različitih vera i ne Srbijanci zar ne
Srami se svoje idiptske konstatacije. Ali ako već želiš nešto reći raspitaj se pa onda skoči. Ovoj monsrum je Hrvat, a žrtva je bila spkinja, što potvrđuje da su srbi žrtve izmišljotina takvih kao ti.
@... i Srbenda (lafo), obojca ste bolesni, ovaj monstrum je po nacijonalnosti hrvat, ali nebitno je to, monstrum je monstrum. Zar vas ovakav tekst tjera na podsmjeh, umjesto na ljutnju i žaljenje?
ako dobije ispod 20 godina popisam se na srbiju....
jedan je karo od 9 godina maksuma ali ga danas milioni u svijetu slave kao sveca.
ZA OVAKVE DEGENERICNE MONSTRUME TREBA PONOVO UVESTI SREDNJE VJEKOVNE METODE TJ NABIJANJE NA KOLAC U JAVNOSTI ZA PRIMJER OSTALIM BOLESNICIMA.!!!
neznam ali ovog monstruma netreba osuditi zatvorskom kaznom, trebalo bi uvesti smrtnu kaznu vjesanjem.Bog!
nista cudno od srba koliko su u ratu bosnjackih djevojcica silovali samo Bog zna, a sada kad nemaju priliku tudje onda moze i svoje, ne mogu oni bez toga
e fakat si stoka
Ima takvih retarda po Srbiji koliko ho\'s.
fakin
Osoba koja na ovakvu vest moze ostaviti tako umobolan komentar, verovatno je u stanju da to isto i sama ucini.
Takvi smo mi srbi volimo puter da zigujemo, najbolje je pice kada dlaka nice hoj hoj hoj hrk pljuc
Prvo ovo pa napad u Bogojnu. Jesmo li mi ili neko od naših najbliži sljedeći?!
užas