Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Replika : nije on njih volio, on je njih je*bao !
da se nije i djukanovic poturio
što su mu svi zavidni ja sam prvi. u ostalom nek je be čovjek kad može a i kad one hoće. njegov seksualni život je njegova privatna stvar i ovi novinari ko kreteni da vam se kćerka ili žena gu zi sa političarima da li bi ste objavljivali. samo udri legendo bunga bunga kad su glupače.
Qurve , kao i svake druge... http://angusyoung111.wordpress.com/
Ovaj Berlusconi k\'o nekkav Rimljan\'n prije 2000 godina. he...he...he... Nas novi Kaligula.... Jos samo fali da mu se sin zaljubi u onu bakicu, predsjednicu Argentine, da babo dodje po\'njega da ga odvede kuci, i da se on i Kirchnerka kokainom otruju zbog ljubavi.
Čak je i policajku http://www.youtube.com/watch?v=t_6eUKvFSRs ; SVAKA MU CAST
plavsic.E moje djevojke,mogle ste nac prvoslavne,svetosavske organe,a ne latinske,katolicke!Ajd,bolje i to neg da ste se privatile obrezanaca.Molim vas da deo prijoda od posla uplatite za pomoc pravoslavnim askim mucenicima. Ako to uradite sve vam je oprosceno u boga nasega,a napisacu vam i preporuku za novi imen-devicanstvo.postacete svetice ko paraskeva i radovan!
Manekenstvo druga rijec za prostituciju, nisu samo ove 3 crnogorke 80% ovih nasih lokalnih manekenki ( Srbija, Hrvacka, Bosna) se istim stvarima bave. Ove su imale srece pa su ultetile kod ovog Italijana. Ove sada vise \"hodaju\" po arapskom svijetu urade djecivnjak i prodaju ga za 10,000 eura itd itd sve se zna :)
kako mu zavidim u pm
ko hoce moze pogledati snimak http://www.youtube.com/watch?v=Q3kvLcYs3y4
Onu Kristinu ni majka ne voli.
SRPSKE KURHVE...............hahahahahahahaha
..jbt ja propustam sve dobre derneke:PpP
Imal ko broj telefona od Berlusconija ?
Drama.
Obiteljski posao cvjeta!: :)
zadaca za sve nase wanna be prostitutke ! valja i ovo znati uraditi bez obzira na sve