Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha, ako se uopste vrati:))
Zivko, ti si pravo osvjezenje u ovim zimskim danima :-)
Srpski profesionalni siledzija, ub.i.ica, fasista i ekstremista, ratni zlocinac. Steta sto se ne sudi ko sto se sudilo u Nurenbergu, odavno bi ovaj bio pod zemljom!
Prioritet je ukidanje Pederacije kao genocidne tvorevine i vracanje vjeri pradjedovskoj
Da ne bude Beograd-Nis-Cacak?
@Zivko Josilo Dobvo je junace da znas sve o ovom gubaru sto tvuhne u haskim kazamatima.Dobvo je junace da znas gdje je studivo i dobvo je sokole da ti je on idol. Evo gubaru ja se tvesem od stvaha ko sto sam se tveso kad ste imali sve , a niste nas pokovili kako ste htjeli.... I pozdvavi vojvodu svoga i ponesi mu malo svanine i cvavaka. Moze i brlje rakije , one sto vojvoda najvise vovi.
ova tri sveca su izabrali samo da cuju voju kako ih izgovava :D pa padaju od shege :D vojo se ubio za remake chaplinovog velikog diktatora :D u ovom SRS-u nije neophodno bit lud, al pomazhe
svbska vadikalna stvanka, he he he he