Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAJ LAŽOV I SOCIOPAT REČE DA JE SMRTNO BOLESTAN !? Pa ga pustiše, sada neće tamo živ.
@KulinBanovani Moj kuline, sve shvataš bukvalno, pravi si bosanćeros.
Čudo Sakib Softić, čuveni, po Baketovoj izjavi u Vijećnici, ovlašteni podnosioc obnavljanja tužbe BiH protiv Srbije, nije apelirao u ime BiH da se Šešelju preinači oslobađajuća presuda u osuđujuću.
Srpska krmaca koja je ostala ne dojebana ....☝️
Ja sam im oduzeo pravo da o meni raspravljaju!?? 😂😂😂😂koji komad budale....
Vojo tamo ćeš ti ubuduće spavat. Novo sudsko vijeće nova odluka :))
Sudi mu se za zločine a kandiduje se na izbore?! Koji nonsens!?
Kako god 11 godina je 11 godina i za dvorsku ludu poput njega nema lijeka, jednom (u komunizmu) luda uvijek (u srpskom fasizmu) luda!!!
Nisu mnogi dobrovoljno tamo otisli,ali ipak su se tamo nasli.Majmune kavez te ceka!
Kad se probudi, trebat ce mu Puffies.
Jel' i ovo neki isilovac pošto je podig'o kažiprst u zrak?!
Cist ka Naser Oric. Bosnje gdje je problem? Sta vam nije jasno?
guzio ti Naser materesinu!
smradu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kako ce tebe labelo fino upakovati i vratiti nazad nisi ni svjestan ti si posluzio kad je trebalo i toga si ti jako svjestan. Ides da umres u prdekani jaro kao i svi ostali "znameniti" srbi.
Haški trubunal je kompletan lakrdija, i način rada i presude i razlozi za privremena puštanja. I mnogo gluplji likovi od Šešelja bi uspjeli ismijati hrpu plaćenika i cirkusanata. Dok je ruka ruku mila i pirkao vjetrić u leđa, tako se i Vučić zaklinjao u svog političkog mentora i gurua, sad se brani šutnjom i okreće glavu. Ne zato što što je Šešelj promjenio retoriku i pravac nego jer je sadašnja glava Srbije etalnonski primjer prelivode i licemjera.
Podsjetimo se... Zar ti nisi smrtno bolestan otisao od tamo, evo ima vec nekoliko godina?
Bolje mu je da je osto u manchester unitedu trener xD