Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo će posjetit Republiku Kosovo, a aBd i Vojvodinu :D
mislim da ce mu prva posjeta biti hrvatska.. hrvati su uvijek rado docekivali cetnicke vojvode :D
@<!-- Hmm ne znam gdje bi se ljepše proveo, kod nas ili kod vas ... il da ga zajedno dočekamo :D
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Boljeg i nemaju. Kakav narod takav vodja 😃
Ama kakav predsjednik, nece docekati ni izbore.....
Sta je Seselj balkanski Donald Trump? Skrece se paznja sa realnosti?
ceto nisi umoran od haga.
Vodimo računa da je Vojo dobio deseti glas svakog Srbina. Nije mnogo ali ni malo.
AKO OVAJ TIP BUDE IZABRAN ONDA ETO PONOVO RATA U BOSNI JER BI PODRZO DA SE RS PRIPOJI SRBIJI I TO I BI NEDO BOG DA OVAJ BUDE IZABRAN I UOPSTE KAKO SE NEKO MORE KANDIDOVATI I UCESTOVATI UOPSTE U POLITIKU KAD JE BIO U HAGU I ZNA SE DA JE KRIV IMAJU VIDEO MATERIALI STO DOKAZUJU SVE.
Ma mozel mi ko objasnit sta je ovom klovnu s nosa pa je vazda ovakav crven i nateko 😂
Samo vam jos to fali i kompletna je slika ČETNIĆKE srbije , fašisti , nacionalisti i genocidasi pa da napokon svijetu pokazete pravo lice .. Vec imate Vojvodu za predsjednika , Vucica premijera ( šešeljevog učenika ) i jos vam samo fali ovaj Pajac pa da slika bude kompletna . Pa se vi materi pravdajte da ste Demokrate a blizi ste Fašističkoj Njemačkoj nego Evropskoj Demokratiji samo naprijed , drugo se od vas nije ni nadati . Ima li iko normalan u toj srbiji osim onog Čede Jovanovića ???
hahahahahaha...hahahahaha
Seshelj je trazijo i drzavljanstvo Bih da bi se mogo kandidirati za predsjednika iunas. Sve je on smislijo tamo u hagu sto ce ciniti a amerikanci ga oslobodili i sad radi za njiha.
Ojhaa tako je , zivio govornik
Definitivno svakim danom sve više liči na prase, preCjednik po mjeri GTrs..
Nabijem ga na K***c. Ko za njega glasa, da Bog da mu ruke otpale !!!
Da vidimo kako bi izgledalo da udje u RH i da se predsjednik neke drzave zatvara u corku :D ima da bude skandal nevidjenih razmjera :D
Prvo seljacino on ne moze doci dok mu drzava u koju dolazi to ne dozvoli , gdje si ti rastao ahahaha
Jel ti smatras da osoba poput Seselja ne ce sam proizvoljno to pokusat? Cudi me da nije vec do sad pokusao i odigrat ulogu mucenika kad ga klepe u corku :) seljacina nisam, stovise smatram da nesto znam o tome, a komentar je ironija(osim ako seselj to uistinu ne pokusa) :)
ok.
Sprsko tele.Majmun retardiran.
Ovaj svugdje hoce da se uvali, a nigdje ga nece. Dobro je da se Rasim Ljajic kandidovao, jer izmedju Seselja i Nikolica poslije ovog sto nikolic radi svi bi izabrali Seselja.