Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STAVARNO JE to za F A S I S TE cudo nema ovih genocidasa da se jave kao u slucaju Bukovica pa da osuduju ovo nedjelo.Ovakve majmune sto ovo rade treba po kratkom postupku -metak u celo-ova jadna djecica ce cijeli zivot nositi traumu.Zalosno u kakvom drustvu zivimo..... Kakav -metak u celo- kad u BiH odnosno u Federaciji nema ni zakona protiv pedofilije ili \"obljubljivanja\" maloljetnih. A sto je najgore takvi slucajevi prikrivaju se sa svakakvim najkonspirativnijim metodama vladajuce kaste. Uostalom, ra kadije = sudije swtoljecima nisu \"obljubljivale\" maloljtnice \"po zakonu\". Nekako bi bilo i veliko cudo kad bi sada odjedanput poceli da odrezuju adekvatne kazne z atakva monstruozna djela. nema
Sta su samo radili u ratu mamu im INFANTILNU.
Pitam se koliko osoba sa \"ovog\" portala, kada zavrse sa dusevnom terapijom mrznje,pretnji,klanja, ce otici na facebook i poceti da \'muvaju\' klinke ili klince?
samo tako brale, sto je mladje to je bolje, mi ovda po djamijama necemo nista starije od 12 godina.
@ boss Po vašim komentarima se vidi kakvi ste kreteni imbecilni. Sve pedofile treba kastrirati i metak u čelo (uključujući imama iz G.Bukovice.
pedofil nema nacionalnost niti vjeroispovijest to je monstrum i to treba izmasakrirati pred svima a ne znam koliko si ti kompetentan da kazes gdje ima najvise takvih izopacenih jedinki, sta treba, da cekamo da se objavi danas neki pedofil musliman, sutra srbin itd pa da imamo cime da napadamo jedni druge je li?
Ma nema ni jednog vlasceta sad da prokomentarise ovaj slucaj.Znaju doci i izlajavati se kad jeneka druga nacija u pitanju a nema vece stoke nit pedofila na kugli zemaljskoj od vlascadi.
Ma nema ni jednog vlasceta sad da prokomentarise ovaj slucaj.Znaju doci i izlajavati se kad jeneka druga nacija u pitanju a nema vece stoke nit pedofila na kugli zemaljskoj od vlascadi.
cudo nema ovih genocidasa da se jave kao u slucaju Bukovica pa da osuduju ovo nedjelo.Ovakve majmune sto ovo rade treba po kratkom postupku -metak u celo-ova jadna djecica ce cijeli zivot nositi traumu.Zalosno u kakvom drustvu zivimo.....