Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar još ima da se opljačka?
Što bi bili kad su već uzeli sve
Ovi još nakon 30 godina ne mogu da razzjjbu ono što je Tito napravio.
Vi ste se te Jugoslavije odrekli devedesetih,tako da nemate prava traziti nista.Srbija je jedina naslednica bivse nam drzave.
Šta mogu naslediti zemlje koje u SFRJ nisu unjele ni ustav, ni suverenost niti državnost?
Pa evo i ovdje se vidi ; ko opstruira sve diplomatske napore da se nešto normalno riješi . A , onda treba postaviti pitanje ; kada se i riješi , na koga će sve ove zemlje ,uključujuči i Srbiju knjižiti tu imovinu..? Da li na državu ili na dijelove tih država..?
bez nove Juge ovo je totalno raseljavanje. Hrvatska koja koristi EU fondove za zaposljavanja izgubila na upisu 10% prvacica u osnovnim skolama?
Iz Srbije nisu prisustvivali sastanke ali zato upitni srednjoskolac jedva ceka da se otvori neka mogucnost za turisticki put a nasem trosku da se sto vise svijeta obidze dzabaluka jer brzo ce izgubiti tu mogucnost.Rezultata od njegovih svakodnevnih putovanja nema ali zato troska Drzavi nama itekako ima
nema vise otimacine
srbijanci su umislili da to samo njima pripada
Joj al ste naje*ali ba*ije poturcene kad se zarati 🇭🇷❤️🇷🇸
tako je zajedno kao i u oluji 💪
Nemojte prodavati to trebat ce vam kroz par godina