Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati su corona virus za Srbe.
Jel vam sad drina granica hocete li je sada popiti? Ne vrijedam nikoga ali sada se ne spominju takve "granice" ne spominje se je li zarazn srbin, hrvat ili bosnjak ili albanac svima gori pod nogama i nadam se da cemo svi istrajati u ovome i izvući pouku.
Ne volimo ni mi vas. Ko vas jebbe genocidasi. Drina je vjekovna granica. Drzavu nikada necete imati.
Kaze Vucko da je to nista hahaa
Hajmo sad svi Srbi u glas ko Marko Djuric: Aco Srbine, Aco Srbine, Aco Srbine, Aco Srbine, Aco Srbine, Aco Srbine, Aco Srbine, pa aplauz. Kako je Micko Ljubicic u emisiji Pljiz u epizodi Aplaudologija po Marku demaskirao debila i poltrona Marka Djurica, tako i drugi botovi Vucicevi. Hajmo jos jednom: Aco Srbine, Aco Srbine, Aco Srbine, Aco Srbine, Aco Srbine, Aco Srbine
Super
@gooUser1583665864 znas li ti ko ti se po tvojim ulicama seta ??? Super ha ?
Znam da se ne setaju genocidni
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje je sad ona ana lezboz sto kaze da se srbija bori sa virusom bolje od vecine eu drzava