Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Srbiji se bar zna: "ko kosi, a ko vodu nosi"... Somo je jedan ozbiljan igrac, ostali nisu ni za Vratnik.
a u nemackoj,madjarskoj,francuskoj itd nije tako.sto ostali nisu ni za vratnik,to gpvori o njima.oni nose hipoteku 2000-11g kada su slepo sprovodeci diktate zapada neoliberane privatizacije,sproveli divlju privatizaciju i unustila industrija a veliki broj se mogao privatizovati ili po jedna najuspesnija da ostane srustvena.uljare donose milijarde.veliki deo profita izvlace strane gazde.jedino mkt kostic drzi secerane koji su isplative.sve ostalo profitabilno da to strancima
@svetovid898.dosao juestil i dok je topio tehniku vojske.topili su pontone sve super.kad su dosta istopili oni odose a 5000 radnika ko jebe.dodjose kinezi iako niko nece vise dati na manjerku,oni ulazu i svih 5000 radnika je ostalo.a sad preuzimaju i bor a pare stizu.kroz ulaganje,otvaranja novih rudnika,smanjenje troskova proizvodnje a nadamo se bice i vece plate.koristi od bora i deo koji se placa parama u celom polu,stoze uskoro u srbiju.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Posvadjao se sa kompletnom opozicijom i ovo je epilog svega..
jeko Sale?
logicno da ne mozes protiv stoke osim ako si stoka.. ne vrijedi postati stoka da bi zbacio stoku sa vlasti. bravo!
odgovaran potez.posle sinocnih lokalnih izbora u 4 opstine gde ih je sns ocistila.u kuli i kladovu sns 60%.u lucanima,doljevcu oko 80%.opozicija propala a lokalni izbori su neki reper drzavnih.i jako los potez mog zemljaka obradovica i dveri koji su upali u policijsku stanicu u guci koja ima 7 policajaca.kakav auto gol.to nismo radili ni za vreme sloba.da je a.v naredi da se to pohapsi jer upad u policijske stanice pa to samo kreten moze da uradi.to je napad na drzavu.
Ograđujem se od svojih prijašnjih i budućih izjava a i od same svoje ličnosti! Tako me nemojte uzalud prozivati, hvala.
Pchkousti paffer Vuchich bi najvoleo da sva opozicija sledi ovakav svetli primer! Takvoj vlasti ne treba opozicija, nije patriotski!
Pa i ne može bolje kad su svi koji su učestvovali u prošlom ratovima i dalje na glavnim funkcijama.
Na ovim prostorima iskljucivo mmf bira vlast,sve drugo je sviranje qurcu...samo u Srbiji ima 1.8 miliona penzionera,to se ne moze malinom i sljivom isplatiti