Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne pustajte ga u bolnicu..pokrasce sve aparate
Zar ima srce?!
.......prvi korak do izlaska iz zatvora.......malo bolesti, lječenja i onda odlazak na uvjetnu slobodu..........stara provjerena metodologija..........
A u koliko je ljudi preskakalo srece dok je on uzimao i krao!!!??? Koliko je uzdaha i suza djece??!! Koliko je moga da pomogne takvih da nije bio sebican i krao??!! A sve to je uzimao od bas tih obicnih ljudi. Mora sad malo da vidi kako je njima bilo dok je on vedrio i oblacio!!!
Ovi lopovi kad ih zatvore zbog korupcije i zloupotrebe položaja vrlo brzo nakon toga imaju ili probleme sa srcem, ili im ljekari konstatuju rak jetre, ili nešto treće... Hm... lopovski smišljeno, nema šta...
e kada Bakira/ Dodik / Čović ovako bude osuđen ima nade za BIH
zaboravih..Radončić / Lagumđija
volio bih da sam tako optimističan kao ti, ali veliko je pitanje hoćemo li mi to ikad dočekati. Možda djeca naše djece budu živjela u nekom normalnijem, evropskijem i civilizovanijem društvu, ako i tada.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)