Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gospodin bio,gospodin ostao....svaka čast..fukara neka laje
Kakav zakon! Pa covjek je dobio kaznu zatvora zbog neplacanja alimentacije od 2000 KM, dobio je godinu zatvora, a ovaj lopov pokrao milione i dobio 4,5 g? E majko mila, sudstvo treba streljati.
Ćaća se vraća!
Kako do posla u norveškoj, više informacija na https://youtu.be/4zRMtjtEv1M
Treba raspisati tender za dobrovoljni prilog posto nema covjek odakle da vrati.Nasa vlast bi se trebala ukljuciti i pratiti ovo posto nas ocekuje u skoroj buducnosti ocekuje bar desetak ovakvih
Sanader je krao,ali Sanader je i dao.Ko ovi ostali su bolji,sta li?Neko mu sjeo za vrat pa mu natovario ovo sve.
Nešto je i ovaj hrvatski HDZ nešto stalo ! Inače već je odležao 2/3 kazne još samo zahtjev za pomlovanje radi dobrog vladanja i SLOBODA Sanaderu i HDZ fašizmu !
dohakalo mu
kod nas ima na hiljade sanadera...
Bookir se smije, on je sve što je pokrao odnio na sigurno mjesto
Ovako trebaju i našim domaćim političkim kriminalcima