Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zoran je clan i pripadnik srpskog genocidnog naroda.............ovo za ljude koji imaju i malo logike i pameti nije iznenadjenje, NEGO STO CES DOBITI HERCEG al u k*ur*cu, kad ti Zoran Milinkovic m*ater hrvasku u.nisti.......ostat ce ti oci za pl*akanje.
Znaci kad genocidas srbin pobijedi u Hrvatskoj na izborima, Senader ce biti na slobodi........Zorane, Zorane, koji ti PRAVI HRVAT I PRAVI BOSNJAK bude vjerovao sam ce sebi n.oz z.abiti u ledja. Potencijalnog kandidata i dobitnika izbora Sanadera su srbi eliminisali laznim optuzbama cak i preko EU-e, (SANU organizacija ima svoje hiljade placenika s.pijuna za sp.ijunazu a ko drugo lobiranje za genocidnu srbiju i genocidnu tvorevinu) gdje su organizovali sa Interpolom cio ovaj cirkus oko Senadera.
Dok je SDP dosao na vlast Sanader izlazi iz zatvora.Cudno je tu nesto.