Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravda za Ivu
Senader u zatvoru a Čovic jos nije...cekaj zar nije trebalo biti obratno. ??? Onda covjek lezi nevin tamo, ha ja.
Ivo, bas mi je drago tako kad se javljas cesce. Javljaj se mi te svaki put jedva iscekujemo, posalji nekad na klix link video poziva, hocemo svi da te pozdravimo grupno🤣
Prouci dovu Asimu.Samo ti on moze pomoci.Sretno.
Neka visi Pedro.
Sine Ivo jel sad ti namicu krivo????Ko sa adz tikve sadi o glavu mu se razbijaju.Jel tako adezeovci.Ni sami ne znate koliko ste naroda ogulili.Mozda treba pitat onog iz Mostara.Bit ce da on zna samo ga treba pitati u svojstvu svjedoka ili ti kad sud ocjeni ima li dovoljno elemenata za nesto drugo u svojstvu optuzbe.Jel tako adezeovci nasi posteni i nadposteni.Hahahaha.Gdje ste god bili tu trava vise ne raste.
Haj sta te boli neka stvar.Pola sto si pokro moras dat u pritvoru pola kojekakvim nevidljivim likovima i onda moras zivit na kredit.Adz je to politika naucena od Franje jarana.Koliko je takvih koji ste ucili od adz mestara.Sad ide da gulis muriju i boli nas za tebe.
Kada će Bakir iza rešetaka? Dodik? Čović? Šaćir bey? Ganić? Genjac? Branković? Silajdžić? Ništa ha?
iz Remetinca u kojem se nalazi od aprila 2019. - - - pa tebe su tamo već razvalili sanyy boy, hehe, ti to ionako voliš.
Imat ce kad umre
ovog su zg.zili bez vezalina
Zao mi covjeka
Kad će kod ovakvu glavešinu u zatvor strpat?