Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos niste shvatili da EU i Amerika nikada nece prihvatiti jednu drzavu gdje Muslimani imaju Vecinsku vlast i tacka.
opet Amerika na strani Srbije. Isto, kao i ovdje kod nas u Bosni
Kosovari ne pristajte ni na kakvu zajednicu srpskih opstina. Imate jasan primjer u BIH kako ce vam to funkcionisati.
evo ga kroje im istu sudbinu kao BH
Gdje i jedan velikosrbin živi ta država nikad neće imati mira. Oni su jedini narod u svijetu kojima se pika ona fašistička gdje i jedan Srbin to je Velika Srbija.
Eto rs i na Kosovu ...
Trbaju i bosnjaci traziti po istom pravu "Zajednicu bosnjackih opstina" u Sandzaku!
Zašto kad su Bošnjaci Srbi?
Imaju i u SAD crnci oformiti njihove općine.
Potpis je potpis,mora da se postuje!
Ako Srbi insistiraju na ZSO i ispunjavanje Briselskog sporazuma, imaju li B/B pravo napraviti nered da se Dejton do kraja implementira ili cemo cekati tri generacije da izumru. Amerika je zamislila Dejton neka ga sprovede do kraja kako je zamislila da drzava moze funkcionisati.
amerika vodi vanjsku politiku kosova,a albanija je htjela da preuzme
NE POSTOJE SRPSKE OPŠTINE nego VEĆINSKO STANOVNIŠTVO određenog naroda u nekoj općini...
Ima li kraja Balkanskom cirkusu ....:(
Ovo je jako opasno i po eu a pogotovo za Ameriku jer se američka administracija sve otvorenije stavlja na stranu neonacistickih režima na balkanu koji su počinili genocid,ovo nece na dobro ispasti
Srbija je prebacila sa UN-a na Brisel razgovore o Kosovu, što je veliki ustupak pa je morala i druga strana neki ustupak da napravi. To je kada se pregovorima i diplomatijom rješavaju problemi. Ako misliš da možeš ratom to riješiti, onda ideš u rat... Samo tada možeš izgubiti mnogo više. Hint, Ukrajina.
napravite vi ameri u cikagu srpske opstine tamo vise zivi srba vec na kosovu.
Ako napravite to potpisali ste sebi istu sudbinu kao Bosna. Samo Hrvatski model primjeniti (gradjanska drzava bez srpskih opcina i teritorija) i onda cete imati mir i prosperitet. Kamo srece da smo i mi odradili Hrvatski model u bosni.
Hrvatski model se palkazo jedino ucinkovit
Ne daju većinski muslimansku državu pa kako god. Prave im RS 2
Pa nije li i samo Kosovo Republjik američki projekat?