Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa fkt ne ide skidati svoju zastavu da postaviš drugu, trebali su je pored Hrvatske zavijoriti
ne može! samo hrvatska zastava, nikakve zastave druge posebno islamskih republika ne dolaze u obzir, to neka si doma stavljaju!
TAKO je . Samo drzavne zastave I obiljezja,znaci poskidati SVE zastave sirom BIH koje nisu BH zastave,samo drzavne I Ljiljani, ostalo sve zabraniti I protjerati sve I kazniti sve koji postavljeju tudja obiljezja.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kapa dole! Svaka cast ljudima i ovoj organizaciji!
U Škotskoj Gradonačelnik postavio palestinsku zastavu na vrh Općine. U nacističkoj HR gradonačelnik istu skida - to je ta sitna razlika između slobodoumnih naroda poput Škota i zatucane srednjevjekovne inkvizicijske nacističke Hrvacke
Državna zastava je svetinja, barem postoji neki red.
WoB, jadan si
Boro, stari, svaka ti čast!
Smrtz palestini i palesticima,to je gamad i sa gamadim se postupa po kratkom postupku.GO Israel deri ne staj dok ih ne dotjerate kako želite.
Princ Eugen Toliko ste Jevreja pobili u Hrvatskoj i Bosni u drugom svjetskom ratu a sada ste na njihovoj strani??Koji ste hipokriti i prevrtljivci....
Brčak,nismo prevrtljivci ali toliko mrzimo govna lojava da bi ih sve popalili do kraja,.Zato deri stoku dok ijedno lojavo diše.Udri dok im pamet ne stane.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
a da skinemo nasu bih zastavu ispred predsjednistva i postavimo zastavu kurdistana?
ovi sto pisu komentare samo se vrijedjaju i mjesaju religiju ( svijet bi bio bolje mjesto da nema religije) u sve i svasta. isuse dragi sta vam je,manite se religije ili radite onako kako vas religija savjetuje: da ne mislite zlo, da volite svijet, da pomazete, savjetujete....itd ili vise volite da se ravnate prema odpadnicima religija koji promovisu nasilje i ubijanja a sve u ime religije. imate izbor.
kries,hvala ti na divnim rijecima
barem na kratko, fotografija ce obici svijet za slobodnu palestinu. bravo grupi koja je uspjela postaviti zastavu a niko nije oskrnavio hrvatsku zastavu koja je opet vracena.
toliko hrvatskih sinova izginulo od osmanlija i muslimana, a ovdje stavljaju ovu zastavu, sramota, neviđena uvreda!
croatia ne bilo zgoreg da se obrazujes jer baljezgas pravo. palestina nije islamska drzava, u palestini zive i palestinski hriscani i zajedno su pod udarom cionisticko teroristicke drzave izrael. hajde molim te obrazuj se malo
Nagli porast katolicke populacije ide paralelno sa vremenom kad su sokice saznale da je u Bosnja chuna oho-ho mashala ponajveca u Evropi
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
fuj, zamijeniti našu najljepšu i najsvetiju zastavu s ovim ruglom, dobro je što su ga pritvorili!
Ti mora da si na spisku u ostvarivanju prava razvojačenih branitelja domovinskog rata, samo što oni pravi bojovnici znaju za granice dobrog ukusa.
skinuta je hrvatska zastava i postavljena zastava države koju Hrvatska ni ne priznaje, ovo je kažnjivo djelo, koja je svrha uopće postavljati takvu zastavu kod onih koji ih nisu priznali? debili....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bolje da se ne igraju s vatrom, možda mogu po Španjolskoj glumatati, ali od Hrvatske nitko neće praviti džamahiriju!
pirpa ba, oladi malo, žensko je, i dobro je nekad kad se neko predstavi u pravom svjetlu, puna sebe, a glupa ko onaj rajsvešluz kad se rastavi :)
@Croatia Ogranicena si ko balkon.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)