Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko to bolan pita, ovo je Europa nemaš ništa tražiti ovdje
Divove amere, ruse i europejce proćeralo, te se svađaju ko će se prvi izasrati u čučavac zvani BiH. A gdje mi to živimo u pm ...
Pa vodite tog cigana sebi odakle ste ih spremili na Balkan.Da ste im vi rusi toliko dobri bili ostali bi tamo kod vas pa nebi na sad probleme zadavali
Percepcija ruskog ambasadora na nivou djeteta iz vrtića...
Kad se Srbija i Hrvatska svadjaju - Bosna najebe...
Džaba što su tehniku imali, pred silom nebeskom đikani se razbježali. Dudak svojim borcima naređuje, žene i civili, to se pošteđuje. A iz Slavonije Martićevi veprovi, ne trajaše dugo, odvezoše ih traktori. Kladušaci Babini želješe autonomiju, kada pade Pećigrad, dadoše u bježaniju.
Ruskom ambasadoru haman nije poznato da je poslanik skupštine u beogradu RAčić svojevremeno ubio hrvatskog pištoljem ko zeca usred iste i dvojicu ranio. Šta je preostalo ? da po savjetu Šešeljevog najboljeg učenika Vučića Hrvati to DOŽIVE ponovo ? ZA koje babe dušu ? Psotoje određene diplomtaske i protokolarne norme, pa kad Vulin svakom prilikom KAO MINISTAR npr naziva kardinala Stepinca ustaškim vikarom to mora imati posljedice. NEko se u Srbiji ponaša ko da je 1990 !
Pravi se rujo blesav....poredi nešto potpuno neuporedivo....
Ruska gamad jedva ceka neki belaj na ovim prostorima
Oslobodi Dudak Petrovac i Sanu, na nisku su oni spali granu. Arkan đikane da ohrabri dođe, od tenkova JNA osta samo gvožđe. S Juga krenu Alaga, iz Cazina tuče praga. Prema Krupi Bužimljani pohrliše, ljuti krajišnici i Ključ oslobodiše.
Oslobodi Dudak Petrovac i Sanu, na nisku su oni spali granu. Arkan đikane da ohrabri dođe, od tenkova JNA osta samo gvožđe. S Juga krenu Alaga, iz Cazina tuče praga. Prema Krupi Bužimljani pohrliše, ljuti krajišnici i Ključ oslobodiše.