Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majka Rusija nikom poniče i u crnu zemlju pogleda, kao da im je stalo do turskih pravoslavaca...
Oni su zatrovani nacionalizmom i oni bi za 10-15 godina i u Rusiji tražili autonomnu pokrajinu. Kad već lutaju po državljanstvu (Rusija, Crna Gotra, Makedonija...) najbolje im je da uzmu albansko i da ostanu gdje jesu .
TRebaju srbi da se proglase rusima i ruskom pokrajnom, mozda im prode ovaj fazon............u RS jos nisu shvatili da Bosanci i Herzegovci imaju razvijen mozak .......za razliku od njih koji su jos u stadiju \"prelaska iz covjekolikog majmuna u HOMOSAPIJENSA\"
Russija ima preko 200,000 ne registrovanih stanovinkia ( bez drzavljanstva ) sta ce im srbi sa Kosova ?
Ma budale nit jebi nit kuci vodi ... :)))
...K BPAГУ...
pa niko ih ne voli a zar kosovo nije srce srbije... :) od kud da iz srca srbije moraju traziti drzavljanstvo trecih zemalja da se spase pa mi ni u ratu nismo tako jadne poteze povlacii, a gle ovih, albanci i kfor isplae 6 suzavaca i panika
Pogledaj ovaj clana, strahota sta nas ceka u buducnosti :( http://adf.ly/3yTHO
ne jbe vas rusija ni 2 %
ma nek idu svi u pm, dosta su nas zaj.....li i dodik i tadic i milosevic i sanu i putin, vreme je da srbi prihvatimo stvarnost,dosta je snivanja Alisine zemlje cudesa, a braci u Bosni bih preporucio isto da prihvate realnost.Kosovska Mitrovica je na Kosovu a Banja Luka u Bosni i Hercegovini.svako ko misli drugacije laze sam sebe.
ahahahaha,znao sam
hahahahahahahaahahhahaahah Grohotom se smijem :D HELJP RAŠA HELJP RAŠA aldjaba..izgleda nista od montažnih kućica u sibiru...
eto svrbi, ni rusi vasi pradjeovi vas nece koliko ste krvolocni monstrumi, sil.edzije u ub.ice!
Svaka zemlja ima zakone za useljenike.Zemlja koja te primi duzna je i da vodi brigu o useljenicima.Tako da je bilo krajnje smijesno pomisliti da ce ih rusija primiti u tolikom broju.
Tesko vama kad vas grci hrane a rusi brane a dodik stiti.doci ce vam uskoro bosanski srbi na celu sa dodikom pa ce vas biti dovoljno da se sami borite,jer mi ukidamo i rs i fbih vracamo REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU.
a kako se kaze u onom serbskom filmu crni gruja i kamen mudrosti, obratiti cemo se braci rusima a oni nam nikada nece pomoci :D, pa rekao sam ja ovdje na komentarima, preci je iran rusiji nego srbija i srbi skupa, i to je cinjenica ko da rusija nema dovoljno siromasnih, a uz to koja to drzava olako daje nekome drzavljanstvo ukoliko nisi tipa neki sportista, naucinik, pisac, bankar, dakle neka vazna licnost od koje navedena drzava ce imati koristi, sta ce rusija imati koristi od pecinara sa balvanima, pa srbi su sami od sebe balvani :D samo je sad pitanje jesu li od listopadnog ili zimzelenog drveca :D