Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vama preostaje jedino put b..g... i sumadije! nego sto prije kupite potrosene kucice za malo KM opremite TRAKTOR i dok je vrijeme na PUT! Jos nesto. Znate li koje vremenske nepogode srbi nevole!! ----OLUJA_____
Sta je sad ovo??? Rumuni ostavljaju bracu srbe (po ciganluku) kad im je najgore??? Prvo grci a sad rumuni, a rusi zbrisali vec 1999 godine :(
doci ce i rumuni na kosevo ;)))) m.a.m.u. cetnicku
treba nas sve kontrolositi i vidjeti sta smo sve ukrali, nije namaa vjerovati
za @obilca. koliko vas braca hriscani(hrvati) vole dokaz vam je spomenik na koji placete i jadikujete, da te podestim na JASENOVAC.
napokon cigani lete u nebo, hajde nek im je hairli, ne mogu oni bez sverca i ciganluka, kao bojnik NATO-a osjeca se ugrozen jer mora biti 24 casa na sluzbi a cigo voli 24 sahatnu slobodu, da moze se baviti primarnom djelatnoscu; krasti i prositi i lagati.
K-OBILIĆU KAD NAUČIŠ PRATI DU PE KAO TVOJI DJEDOVI ONDA SE JAVI. MALO JE PRAVIH PRAVOSLAVACA OSTALO U SRBIJI I U BIH JER STE VI IZ ŠUMADIJE-ČE TNICI ZAVLADALI ALI NE JOŠ DUGO ZEMLJA GORI VAZDUH TREPTI SPREMA SE OLUJA. I SAMO DA TI OBJASNIM NEKE STVARI PITAJ PRAVOSLAVCE KOJI SU OSTALI U TOKU RATA U SARAJEVU KO JE PUCAO NA NJIH.SAMO KRENITE PA ĆE BITI CUNAMI A NE OLUJA BIĆE MASOVNA SEOBA SRBA SA BALKANA ALI NA DRUGI SVIJET.
Se spreemaaaa!!
@muamer Hehe,zoveš Hrvate braćom milom???Vidjećeš ne drugom poluvremenu \"braću milu\" kad vam naplate dugove.A kakva bi mi bili hrišćanska braća kad ne bi malo pomogli komšijama Hrvatima?
K- OBILIĆU PLAKAT ĆE SRBI KAD SE SANDŽAK ODCJEPI PA ONDA VOJVODINA,A JA NISAM PLAKAO U RATU I TRAŽIO POMOĆ TRAŽILE SU SRPKINJE DOK SAM IH JE BAVAO. ZA OVOG SSSS NISU BOLAN NEGO SU TEBI TURCI JE BALI SVE NA SVIJETU I MAJKU I SESTRU I BAKU I TETKU SVE A VAS MUŠKE SU POPOVI JE BAVALI.HEJ HRVATI BRAĆO MILA DUBOKA JE RIJEKA DRINA DRINU TREBA PREGAZITI I SRBIJU POPALITI.ITD PUŠIONA
POBEDA!
Muamere, ebali ti srbi sve na svijetu
@muamer \"aj\",ne brini,opet ćeš imati priliku da plačeš ispred kamera cnn-a...heeeeljp boznija,djenosajd...
BIĆE OPET RATA NA BALKANU SRBI NE MOGU DA MIRUJU U KRVI IM JE PLJAČKA SILOVANJE I OTIMANJE.