Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko sam uspio da vidim, Bakir Izetbegovic je sjedio u prvom redu. pa ako nekome nije jasno neka razmisli.
Šteta i nereća da se nekada respektabilna TVB pretvorila u RTS - propagandni elektronski pamflet - jednog čovjeka i jedne partije.
Nije samo Sjeverna Koreja pobijedila Brazil...
Bolje bi bilo da su ga zapravo smrzli.
nebeski narod pun zabluda i lazi...
bolest
Ono kad spoznaš da ti je nacija kriva za smrt miliona ljudi .....
S b i n , kako je to divno i ponosno ime?!
veliki vozd mora biti na prvom mjestu kako sijes tako i zanjes . ono sto izaberes to i gledas.... Narod zeli nekog ko prica bajke narod voli da slusa Bajke i narod je izabrao onog koji prica Bajke i narovno veliki vodja voli da prica Bajke .....
Bizantski povjesičar Kekaumen: Vlasi su jedan sasvim bezvjeran i bezakonit narod; oni niti pravo vjeruju u Boga niti su vjerni svom caru, niti svojim rođacima, niti prijatelju. Spremni su da svima podvale, mnogo lažu i još više kradu. Svaki dan polažu najstrašnije zakletve svojim prijatejima i bez oklijevanja ih krše; sklapaju pobratimstva i kumstva samo s namjerom jednostavnog obmanjivanja prostodušnih (ljudi). Nikada nijedan od njih ne održi prema nikome riječ.
Gdje su nasi lideri ovdje ?
Smiješno.
Bake u prvom redu a Vučić "smrznut" iza leđa
Hahaha ha bijede ove hahahahhahahah golemo stvarno hahahaahahha ha jos ga sjeli u zadnji red a tacija odmah iza putina pa neznam sta hoce kad je Srbin započeo 1 svjetski rat i sve Lose sto je od tada se desilo u svjetu
Kim Jong na aparatima