Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKO I TREBA, BRAVO A NE KAO U BOSNI I HERCEGTOVINI, SAMO ŠTO IH JOŠ NISMO POČELI KAŽNJAVATI UKOROM. MA ŠTA I KOLIKO KO DA MAZNE U OVOJ BOSNI I HERCEGOVINI PAR DANA ZATVORA, I NA SLOBODU UZ OBEĆANJE DA ĆE BITI PROCESUIRAN, HAHAHA ŠAENA LAŽA. SVI SE UŠUTILI ZA CARINSKU ISPOSTAVU AERODROM I NJENE PREPOŠTENE UPOSLENIKE-CARINIKE A DA NE POMINJEM BIVŠEG DIREKTORA UIO KEMLA ČAUŠEVIĆA. SLIČNIH JE MORE MORE MOREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Tek kad vidiš i čuješ kolike se kazne izriču u nama najbližim državama za slična ili ista krivična djela i kako je oštra kaznena politika prema ovakvim počiniteljima ovih gnusnih zločina, shvatiš u kakvom mi Apsurdistanu živimo i kakvo nam je pravosuđe. Ova žena bi u BiH za isto krivično djelo dobila maximalno 10 godina zatvora. Toliko o uspješnosti reforme pravosuđa.
u rijeci vise snjega nego na igmanu :)