Peticiju će predati Tadiću
0
REKOM prikupio 542.660 potpisa
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je sad ovo Bosnjaci? Ne odgovara vam nesto Kandicka sada a kada prica o Srebrenici onda je divna zena, prijatelj Bosne i ostali hvalospjevi. Istina pa da vidimo ko je sta uradio...
... pa dokle više sa ovim četničarenjem... svi nastradali su žrtve i svi su jednako krivi... nabij.em. vas u REKTUM gsp. Natašo Kandić
Je li ovo ona sto nedavno izjavi i ostade ziva da Tadic i srbijanska drzava nisu znali gdje se nalazi monstrum Ratko Mladic, a kamo li da su ga skrivali i stitili?
Mićićeva je navela da najveće iznenađenje predstavlja podrška građana Banje Luke, gdje je, prema njenim riječima, sakupljeno 45 239 potpisa za osnivanje REKOM-a. Bravo,uz potpunu istinu i popis bice svega na ovim prostorima.
Ovo je samo priprema terena da Tadija, Tadijin tatica i njegove kolege iz SANU ponovo friziraju cinjenice i pisu historiju. Mi, zrtve srbo-c.e.t.n.i.c.k.e agresije nazalost znamo vrlo dobro istinu i nema nikakve potrebe da nam je pise Kandicka, njen mentor, \"covek mira\" Boris Tadic, i njima slicni. Kakva bi bila njihova istina, mozemo vidjeti na primjerima progona Ilije Jurisica, Jovana Divjaka i drugih heroja otpora velikosrpskom fasizmu.
Nekom rat, nekom brat. Ova ratna profiterka se obogatila vise nego i jedan politicar u cijeloj bivsoj Jugoslaviji. Genocid i masovni zlocini protiv covjecnosti provodjeni iz Beograda i Zagreba, dosli su joj kao najveci blagoslov.
Samo naprijed Natasa,da se istina napokon sazna o SVIMA.
Važno je da su oni dobili pare za projekat uspio ne uspio.