Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moradoh se extra registrovat radi gluposti Klixovaca... :-) Radi se o avionu za kalibraciju.. malo se informisite
Ne bi onda bila "drama iznad Beograda" :D
nek sleti u Trebinje
na Sokocu aerodrom već spreman
Privatni avion Mileta Dodika koji troši gorivo 'PORESKIH OBVEZNIKA BIH' a ne gorivo za prinudno slijetanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ooo klikse dokle sa objavama o avijaci, pisete nebuloze!!! Ohanite!!!!!!!! V͏͏i͏͏ j͏͏e͏͏s͏͏t͏͏e͏͏ s͏͏r͏͏e͏͏d͏͏s͏͏t͏͏v͏͏o͏͏ i͏͏n͏͏f͏͏o͏͏r͏͏m͏͏i͏͏s͏͏a͏͏n͏͏j͏͏a͏͏,͏͏a͏͏l͏͏i͏͏ d͏͏o͏͏m͏͏e͏͏n͏͏ a͏͏v͏͏i͏͏j͏͏a͏͏c͏͏i͏͏j͏͏e͏͏ z͏͏a͏͏o͏͏b͏͏i͏͏d͏͏j͏͏i͏͏t͏͏e͏͏,͏͏s͏͏ o͏͏b͏͏z͏͏r͏͏o͏͏m͏͏ d͏͏a͏͏ s͏͏e͏͏ p͏͏r͏͏i͏͏j͏͏e͏͏ n͏͏e͏͏ i͏͏n͏͏f͏͏o͏͏r͏͏m͏͏i͏͏s͏͏e͏͏t͏͏e͏͏ d͏͏o͏͏v͏͏o͏͏l͏͏j͏͏n͏͏o͏͏!͏͏!͏͏!͏͏!͏͏!͏͏
Ooo klikse dokle sa objavama o avijaci, pisete nebuloze!!! Ohanite!!!!!!!! V??i?? j??e??s??t??e?? s??r??e??d??s??t??v??o?? i??n??f??o??r??m??i??s??a??n??j??a??,??a??l??i?? d??o??m??e??n?? a??v??i??j??a??c??i??j??e?? z??a??o??b??i??d??j??i??t??e??,??s?? o??b??z??r??o??m?? d??a?? s??e?? p??r??i??j??e?? n??e?? i??n??f??o??r??m??i??s??e??t??e?? d??o??v??o??l??j??n??o??!??!??!??!??!??
Ooo klikse dokle sa objavama o avijaci, pisete nebuloze!!! Ohanite!!!!!!!! V??i?? j??e??s??t??e?? s??r??e??d??s??t??v??o?? i??n??f??o??r??m??i??s??a??n??j??a??,??a??l??i?? d??o??m??e??n?? a??v??i??j??a??c??i??j??e?? z??a??o??b??i??d??j??i??t??e??,??s?? o??b??z??r??o??m?? d??a?? s??e?? p??r??i??j??e?? n??e?? i??n??f??o??r??m??i??s??e??t??e?? d??o??v??o??l??j??n??o??!??!??!??!??!?? ??
samo da obavjestim urednike klix.ba i njihovo osoblje da je avion sletio moze te li kontaktirati aerodrom u Beogradu da provjerite zasto je letio avion vise od sat vremena, da nije neko se obucavo za pilota...... hahahahahahahahha
odakle vam takve informacije......
Kako nije prijavljen kontroli leta i nitko ne zna ko je u avionu, garant je Dodikov.Krenuo malo tajno kod Vučića po svoje mišljenje.
Ovo je avion za kalibraciju radionavigacionih uredjaja na aerodromu, normalno da kruzi oko aerodroma kako bi kalibrirao uredjaje za prilaz I slijetanje
"Air Serbia flight JU666, this is Trebinje "Pjong Jang" International Airport. Please initiate landing procedure on the runway BX 34-56."
...closed airport "halid cengic" at visoko field? :))
nadam se da je Radončić Fahro u avionu, žao mi pilota