Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste svakom poznati da lako zaludite. Nikad od vas dobre nacije nece biti. Dok god ste takvi.
E Srbi, nikad se vi opametiti necete. Vi cete uvijek biti arogantne budale. I trebali bi dobiti jednom za sva vremena, da vam vise nikad na pamet ne padne zulum drugom ciniti. Vi se drugacije okaniti necete. Samo pazite da vam ne posijecu i onu sljivu, pa ni pod nju necete moci stati.
Sustina Srba je u njihovom imenu,koje izvorno znaci Sluge (Robovi),o cemu polovinom X stoljeca govori Konstantin Porfirogenet, u spisu \"De Administrando Imperio\",gdje doslovno kaze sljedece: \"[...] »Srbi« na jeziku Rimljana je riječ koja označava »robove«, a na tom jeziku obično se riječju »serbula« označava obuću robova, a riječ »tzerboulianoi« označava one koji nose jeftinu, siromašku obuću. Srbi su to ime dobili jer su postali robovi imperatora Rimljana[...]\" (Konstantin Porfirogenet,De administrando imperio,Glava trideset i druga,str. 153.) I u svim historijskim izvorima na latinskom rijec \"Srbi\" se redovno prevodila kao \"Sluge\",a Srbija kao \"Sluganija\"(Servia),ili \"zemlja Sluga\"
je prolazan. danas jesi, sutra nisi. neki zive vjecno. u sjecanjima.
Vidi ovo,živi ko dingospo,što neko spomenu.kakav dingospo ,zamisli da ti tako živiš i budiš se svako jutro sa misšlju da te neko traži i sa činjenicom da si kriv za smrt tolikim ljudima,volio bi da te zemlja proguta nego da non-stop bježiš ko miš u rupu.
Dragi Bog sve sačuva rata i ratnih stradanja naših najmilijih. Da nam djeca budu ucviljena i gladna zbog drugačijeg svjetonazora.
zato bosnjo iz vukohebine u srebrenici, zatvoren sa svih strana, kako kaze, uz pomoc vidovite dzemile vidi da je avion poletio, molicu, iz Ponikve u Srbiji. A sto bas iz Ponikve? Pa, zato sto bosnjo, kad laze, on skonta da je tu najblize geografski(uzice, zar ne?). Al bosnjo ne kaze sto to ne bi bio iz nisa, iz nekog drugog grada, pristine? ili misli da je to kod avijacije znacajno, i da mora biti bas sa najblizeg aerodroma? Stvarno vas prezirem zbog te vase ogromne kolicine lazi i propagande kojom se sluzite. Ne znate vi ni lagati, sami sebe pobijate, pa gledajte sta ovaj nesrecnik pise o bombardovanju i granatiranju, po njegovom, ni ptica ziva ostala ne bi, mislim...
NEMA VERE U TURCINA,A JOS MANJE U POTURICU DA KUNES DO NOCI I JUTRA...DZABA TI VERUJES U LAZ U KAMEN IZ MEKE U PAPIR NEKE BUDALE KOJA JE KUPILA PRICE KOJE SU KOLALE PO MEKI U TO VREME VERUJES U KRVNE ZRTVE SILOVANJA KAMENOVANJE I SLICNE GLUPOSTI KAKAV BOG SA TOBOM,TI SI DEGENERIK SVA ISLAMSKA CIVILIZACIJA JE KO KANCER NA TELU COVECANSTVA PA HINDUSI VAM PREGAZILI CIVILIZACIJI A KAMOLI CISTA HRISCANSKA EVROPA SA SVOJOM RIMSKOM GRCKOM PRAVNOM TRADICIJOM ... TVOJA JE ARABIJA I SRKANJE KAFE,I JAHANJE KAMILA
sada su nakacili na spisak one sto stradase od dijareje i prasetine iz kravica, kao i iz kukuruzista, kao i neoprezne u minama, kao i umrle od starosti, eh, sta ces. ne mozes ti posteno ovde.
istina 2, stratezi slavne brdsko pjesadijske zasticeno goloruko razoruzane se malo prevarili oko ove jna...oni mislili, ako je ratko nekada bio oficir jna, da je kao onaj kukanjac i onaj u tuzli...kao, laHko cemo, samo parkiramo Hatidzu pred tenk. Kad stane Hatidza, snimaj Mujo. i direkte na cnn. zasto je muji zatajila kamera, ne zna se. ali se znalo da ce haski sud tu i ofrlje nesto da zakljuci, apada.
NEVERNIK SI TI SKART OKOLNIH NARODA,KOJI JE PROGRLIO SEKTU AZIJATKOG OKUPATORA ZARAD SAKE PIRINCA,LJUBILI STE SKUTE SVIM OKUPATORIMA OVE ZEMLJE,OD AZIJATA DO HITLEROVIH JEDINICA NAJVECI VAM JUNACI I NAJPOSTOVANIJE GLAVE KRNICI I KVISLNIZI, CIM SE DICIS IZDAJNICE KOJOM VEROM PROKLINJES,VEROM KOJU JE PROKLAMOVAO COVEK KOJI JE TRTYO DETE OD 9 GODINA SRAMI SE SEBE, ITI NISI COVEK TI SI MAGLA SMRDLJIVA MAGLA...I NJOJ CE DOCI KRAJ SA JAKIM SUNCEM A SUNCE JE SAM GOSPOD ISUS HRIST
kako bas ovi napaceni krenuse u pljacku srpskih sela na bozic, ostace velika tajna, jer pisac ovih redova ne kaze nista o tom danu u Kravicama. Kad je masa.krir.ano...koliko bi Srba? Civila? A sto bas na Bozic? Valjda znali da ce biti prasetine na taj dan, a onda, kad su se najeli prasetine, od stomaka se razbolilo pola junaka, brateeee...eto istine o toliko okukanom i iskukumavcenom...a brkata se nije najela prasetine, jela samo kolace.
JUNAK I HUMANISTA KOJI JE PORODICAMA MANIJAKA AZIJATSKIH DAO PREVOZ DO NJIHOVIH BRLOGA U DZAMAHIRIJI JUNAK,VECNO CE ZIVETI SPOMEN NA SRBINA,KOJI JE OCISTIO I OSVETIO SRPSKO PODRINJE OD MITSKOG NEPRIJATELJA,VELOG ZLA...KOJE JE VEKOVIMA CINILO ZLO I GROZOTU BESTIJALNE UBICE SU PRAVEDNO KAZNJENE
to ti sve macku o rep...jedino ovde sto ti je istina, to je da ste isli u pljacku, da jeste bili u blokadi, da ste umirali od prirodnih bolesti, eventualno od drugih bolesti koje prate takvu situaciju, i to. i da ste bili ipak naoruzani. i to da ste izginuli u borbi. to je jedina istina.
bjesomucno lazes. uostalom, ti i ne mozes znati nikako odakle avioni polecu, zar ne? to su nebuloze.