Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Makedonci promjenili ime drzave da bi usli u EU, i nista. Ja da sam Makedonac bio bih isfrustriran i jos namjerno isao protiv sviju, kad su ocito i tako svi protiv mene.
A Srbiju zovu ruskom kujom samo zato što je to shvatila na vreme
Pa i mi smo ovde frustrirani zbog neclanstva u EU, zamisli tek kako je njima koji su sve uslove ispunili
kojih bugara ba :D podijelilo im gratis bugarske pasose ljudi iskoristili priliku i sad ima bugara manjina :D fejk bugari :D jadna Makedonija.... pored svog tog ološa..... eto kad ides niz dlaku eurološu šta dobiješ..... yebadu.... vratite Makedonia ime i zdravo
A dobro onda, kojih Hrvata u BiH a? Podijelili pola miliona pasosa nazovi "Hrvatima" po BiH i nazivaju se konstitutivnim narodom. Zasto bi onda Bugari u S.Mkd bili diskriminisani?
I oni su hudi nahebali ko zuti, Srbi im ne daju crkvu, Grci ime, Bugari indetitet, Albanci kuhaju jer mogu. Kako god na njihovo sadasnje siromastvo ovaj ako dode opet oni su kraj.
SPC je priznala MPC ima dvije godine.
Jbga kad oces na silu da budes sto nisi i sto ne mozes da imas nesto sto nisi nikada imao!
gdje god dodju ovi nacionalisti tu sranje naprave
Jadni Makedonci, okomili su se na njih i izgubiće državu. Ako je izgube, onda je nikad nisu ni zaslužili.
Makedonci su uvijek bili za Jugoslaviju nasuprot bosanaca propalih izmefju dvije vatre i hrvata kojima prijeti totalno raseljavanje i pomalo Italija.
Bitno da vi ne iseljavate. I to bez da ste u EU i sa svim povlasticama EU.
U makedoniji ne mere nista bez albanaca oni su preko 30 % stanovnistva a broj zivorodeni muslimana i krscana je haman isti
Omjer je možda i 50-50%, zato i Makedonci ne objavljuju rezultate zadnjeg popisa.
Kurwa Europa.
EU im tražila da promijene ime države, oni promijenili i opet kitavac. Tako i mi pristajemo na sve i biće kitavac.
Ode predsednik Vucko u Brisel da trazi finansijsku podrsku od EU za izgradnju brze pruge BG-Nis-granica sa Makedonijom, brzina 200km na sat. Iz EU je dobio odgovor da je to prebrzo, moze ali do 160 km. Predsednik Vucko se zahvalio na razgovorima i otisao u Kinu. Dogovor sa Kinezima je finalizovan i trebao je da usledi potpis. A onda, ete ih iz EU pa kao Sojic....`setio sam se Djole, imam lovu, imam lovu Djole`. Sada se brza pruga gradi iz sredstava EU i to za brzine od 200km na sat.
Cak i onom sa prosecnom inteligencijom je sve jasno a ova prica izuzetno korisna pa sad....svako po sopstvenom nahodjenju.
Eh moj Srbijanski bot-u, neces nikad promijeniti mišljenje naroda BiH da se odreknu EU, BiH će uvijek biti uz Zapad, a ne uz Istok i Srbiju... Bolje Zapadne go*no nego Istočno zlato