Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba im uvesti kontramere, povecati takse na prelazak njihove robe preko Srbije! Ups oni nista ne proizvode. Kakva je to drzava koja nista ne proizvodi? Bar ne nista legalno.
mala "pijana" nevjesta, 14321-a epizoda "trojanac bez kormilara"
imaju veci stupanj demokracije nego kod nas sto je ... razvukli im takse i sad mogu samo cekati neko novo sutra da kmece prema EU o taksama...
Nije slućajno Amerika napravila največu Ameičku vojnu bazu u Evropi na Kosovu u gradu Ferizaju i največu Američku ambasadu na Balkanu na Kosovu u Prištini jer Amerikanci smatraju Albance liderima na Balkanu.
@lari5 Od kad se liderima smatraju poslusnici koji ce da ispunjavaju americke zelje bez pogovora?
Kadri Veseli predsjednik skupštine Kosova je magistar menađmenta sa Britanskog Univerziteta u Solunu-Grčka,Ramuš Haradinaj premijer Kosova je magistar biznisa sa Američkog Univerziteta Rochester,Hashim Thaci predsjednik Kosova je magistar međunarodni odnosa sa Univerziteta u Cirihu-Švicrska,Behgjet Pacoli ministar vanjski poslova Kosova je magistar markentinga sa Univeriteta u Cirihu-Švicarska.