Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbi.. sami bolesnici.. pa onaj jedan sjekao ljude i mljeo ih u masini za meso.. ovaj ih pobio i zapalio... koliko vremena ima da je onaj oteo curicu pa je htjeo ošišati i silovati. samo neki primjeri te bolesne države a ima ih jos dosta
Taman slucaj jelena ohanuo, sad ce ovi duhovi setati nasipom
Ovo je režirano negdje na vrhuški, da se bave mediji s time već 15 dana..očito je negdje u SRB malo veći problem?
Hej ministar uključen u istragu, čovjek koji ni armiju nije sposoban da služi? Politička pozicija, a gledam ga kao da je oficir to se oblači, glumi facu? Vjerovatno ima i oružje uza se, čudi me da napaljeni lik i ne pokazuje?
Zanimljivo je da niko ne izvjestava o masovnim protestima u Srbiji
@zmajcekmoj PROTIV KOVID PROPUSNICA