Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Srbiju, ne trebaju vam takvi u državi.
prvaaak, Hrvati svakako jesu Evropski narod kao sto su to Srbi pa i Bosnjaci...a Hercegovacki separatisti u Bosni koji su glasali za drzavu BiH pa sad kukaju i zive u iluzijama neinteresuju vise nikoga pa ni Hrvatsku... :).
Prvaaak, Hrvatska ima evropske planove i buducnost...JAO BRE! Brisel ima planove sa Hrvatskom kao sto je zaduzenje zemlje i pljacka naroda, da bi Hrvatska otplacivala fiktivni dug prodajuci ostva, zemlju i infrastrukturu i ostale nekretnine primer je Grcka... Zna se ko je kroz istoriju drzao sapu na Hrvatskoj i ko to opet radi a ima i slicne planove sa Bosnom...jednog Ferdinanda smo smakli ali drugog je pitanje... :).
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
........a ratovanje i subverzivne aktivnosti u bih i hr čete i nadalje poticati kako financijski tako i politički...........
Kasniš Rasko. Toliko su zločina i štete napravili u zadnjih 25 godina da se nemože pošteno ni kazniti. Bolje je bilo da su se pokažnjavani svi oni koji su kamionima i kombijima dolazili na ratišta. U Srbiji se znaju ta imena i prezimena - dolazili u Bosnu po " ratni plijen" i da unište ono što ni Švabama nije palo na pamet da unište. JAH!
cetnii....cetuju...treba to sve banovai ,y3bo ih bog sto ih je takve proizveo,drzi bog govna na zemlji..!
ah sto nas ovi bradati sramote, I jedni I drugi bradati,sramote I jedan I drigi narod. sve su to morbidne psihopate I ubice,
Vehabije dođite kod mene u Azil. Nek jajić sisa jaje.
Fino, a jos ljepse bi bilo da ga retrogradno primjene, pola Srbije bi odgovaralo za ratovanje u susjednim drzavama. ( sto se tice slike onaj desni lici na nekog zlobnog deda mraza a lijevi na Zed-a motoristu iz Pulp Fiction sto ga roknu).
hoce li se zakon primjenjivati retroaktivno pa da se kaznjavaju i seseljevci i ostali zlocinci sto su ratovali u stranim drzavama kao BIH,Kosovo...?
Kaznit će ih dobrim penzijama...
suplja prica,.. bla bla tra bla la la vi njih nagradujete stoko jedna
dabogda se ni jedan vratio
Kažu Rasimova majka se daje za cenera...........jes prljava balinkura, ali ni cener nije nešto...............
zabraniti muslimanima da idu u Dzihad je nemoguce jer je Dzihad muslimanima od Allaha propisan ! cafirski sudovi i budalastine ...
NAJBLAZE RECENO.............BUDALA I KRIVIH DRVA NIKAD NECE NESTATI................ ZAISTA MI NI JEDNOG KRETENA KOJI SE ODLUCI DA GINE NIJE ZAO,VEC IM OVIM PUTEM PORUCUJEM.....SAMO NAPRIJED OCISTITE SVIJET OD TOLIKE KOLICINE PRIMITIVIZMA,JER DOK NEKI ZGRCU OGROMNE KOLICINE LOVE I PROFITIRAJU NA RAZNIM RATNIM ZONAMA,TI ISTI PRIMITIVCI CE BITI TOPOVSKO MESO ZA POMENUTE PROFITERE...........
Odlično, još kad bi se zakon provodio retroaktivno, da svi koji su ratovali u BiH budu kažnjeni.
Joj sad ce cetnike Rasim da kaznjava u po' Srbije. ROFL!!!