Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam nikako ove naše prelivode. Pljuju na dodika što se pritivi NATO savezu na sve strane, a danas se pitaju šta Hrvati rade u afganistanu i pljuju po natu. Kad uđemo tamo osim što budemo za NATO davali kamaru novaca, i naši će se šetati po Afganistanu, Ukraini, Siriji (doduše i sada se tamo šetaju), Iraku i ostalim sranjima koje su ameri napravili.
@xsarajevo Po pitanju NATO-a Dodik je potpuno u pravu.Zapadu uvijek treba sirotinje za razminiravanje,žive štitove i slične poslove.Ne znam kako to ne vide ovi ostali.
@kattonioo nebi ja bio protiv da imamo kakve koristi, sve tvoje potpisujem (mada ko vili da zaradi nek ide tamo), problem je što pored svega navedenom još nam uzmu kamaru novaca, od članarine u NATO do prodaje oružja gdje nas tjeraju da kupujemo njihovo po daleko većoj cijeni od istog kvaliteta negdje drugo.
Magistralna cesta M17 je opasnija od Kabula ima puno vise samoubojica sto se zalijecu sa vozilima
da li da se brinem, dilema,dilema
e cuj u mirovnoj misiji 😂
djeces s puskom u tudju zemlju? sta ocekujes?
Normalna stvar kad se naoružan do zuba vozaš po tudjoj zemlji da s vremena na vrijeme neko pripuca na tebe...
Ovo se desi kada vas vasa drzava posalje da branite interese vladajucih cionistickih porodica, naftne industrije, bankarskog sistema i Americkog vojnog kompleksa, nazalost
Bosanski muskimani su sterni, kako se vidi iz komentara. A bježali ste u Hrvatsku, plakali, molili za parče kruha. Jad i bjeda.
Svi okupatori nek izginu
Sukladno većini donjih komentara, pitam što je radio UNPROFOR u BiH?
Kome nije nuzda nije otisao tamo !!! Nedo bog nikome. lijep oporavak zelim momcima
Uspješan oporavak vojnicima .
Živkovicu ako su napadaci jadne Bosnje ti si kriv,jer ljudi nemaju ljeba da jedu.pa zastranjuju
Kad si američki dupelizac nešto ovako kapitalistički i robovlasnički se neminovno dešava.
HKIA -_-
kakvih zlobnih komentara ima pa da covjek ne povjeruje. kada su mirovne snage dolazile u bosnu onda su bile dobre i stitile su koliko su mogle. momcima brz oporavak a ovim glupanima koji komentarisu u negativnom smislu je... m....
@3746754Drinsky bilo je sukoba sa sforom i prije bombardovanja, dobro se sječam kad su se porokali francuzi i srbi na vrbanja mostu sa više poginulih na obje strane