Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haman Putin još gleda u svoj atlas iz osnovne škole...
Kad dolazi u Srbiju ???? Inače na Wikiju na engleskom jeziku diskretno je navedena površina Srbije u dvije varijate sa i bez Kosova. Stanovništva samo u varijanti bez onog kosovskog. Na istoj toj Wikiji samo u srpskog jezičkoj verziji površina je navedena SAMO SA KOSOVOM, a stanovništvo SA I BEZ KOSOVSKOG. Ono kao stvar izbora autora ili ?? Ili je KOSOVO sastavni dio Srbije, a albansko stanovništvo ako to ne prihvata može i da ode sa Kosova, što mu je Srbija svim silama i pomagala 1999 godine.
https://youtu.be/NU2rLbk8ENA
Dodik i ostala sirotinja iz PC-a na mehanickim aparatima iz 1886 godine.
Hoce li se ici organizovano iz rs-a za Sloveniju ?
ali slovenija nije u srbiji? :$
Sta ce tamo smradina
Obe posjete su sve čepće. Uskoro slijede jednom godišnje, a onda na kraju Ko Mile u Beogradu i BAkir u Satmbolu. Svaki dan :)) NIŠTA NAS NEĆE RASTAVITI ; JAČI SMO OD SUDBINE.
ead ce janezi da kesiraju, serblje ce masovno da navali u dezelu hahahaha profesionalni supkouvlakaci
Učini mi se u RS, a ono RSlovenija!