Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne miriši na dobro, I Ukrajinu su Rusi posjetili prije nego što je htjela uci u EU..., a opet gdje će Putin nego u Srbiju. U Evropu ne moze. Stara srpska: (Nas i Rusa 300 miliona, a bez Rusa samo dva kamiona.)
...rekoše erdoganovi fanovi :)))
...cccc...sve sam ćuna - filozof :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Slutim nemire u Srbiji... Ne odmah ali definitivno ubrzo... Neće dati Švabo, Čeh, Englez da Rusija "iskače" izvan svojih granica...
Očito nisi pratio nadrealiste jer da jesi znao bi na šta se odnosi ovo švabo, čeh, englez ali nevrmajnd... Komentar nije napisan za tebe već za one koji ga razumiju...
sta proslavljaju kad su cetnici na vlasti a da nisu sutra partizani ili sta pa prekosutra opet fasisti
moracete cetnici odlucit ko da vas dere rusi ili eu pederima je sve jedno osim ko vise nudi i bolje placa
Objektivno zadnja rečenica u začuđujuće ozbiljnom tekstu na ovom portalu pojašnjava u izvjesnom smislu diplomatski stav Srbije, koji je htjeli to mi priznati ili ne, jako pragmatičan i dozvolimo inteligentan. Srbija želi u EU,a li se ne odriće bilaterale sa Rusijom. Prema Srbiji možemo imati ovakav ili onakav stav, ali to neće promijenuti rečene činjenice. Zanimljivo će biti pratiti ponašanje novoizabranog starog - novog čelništva u RS i pratiti njihov stav i eventualno prisustvo na spomenutoj velikoj paradi u Beogradu. To mogu biti stvari za mezetluka, ali jednako tako ništa manje politički će interesantna biti i utakmica Srbija i Kosovo... Te stvari treba pratiti i studiozno analizirati. Takođe, treba razmisliti o tome koji su stavovi hrvatskog čelništva u BiH, jednako kao i bošnjačkog i da li će se diplomatski postutpiti u tom smislu prema ovoj posjeti susjednoj državi kao prilici za stanovite gospodarstvene aranžmane... Porazmislimo.
Beograd priprema vojnu paradu i vazelin...
asto puse bogti jadan
Da '48. Tito nije odyeb0 Staljina i da smo se dek '89-'90 otresli Rusa, da li bi ta ljubav bila danas bas tako velika!?
*dek = tek
Parada, parada. Nas i Rusa---200 miliona. Bolje paradu poljoprivrede organizovati, od čega se živi.
Došao Putin da obiđe konkurenciju na svijetskom tržištu - srbijansku mafiju sa Zemunskom klanu na čelu :)
Bogami se treba okupati i podasisati malo za ovu priliku.
Put IN vs OUT Put
ma dat ce mu komsic po prstima..
...neka malo i putka po balkanima...