Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi se sakupljaju cesto u zadnje vrijeme, ovi nesto sute i prstima gov*na mute Putinu,e ti me vala nece zastekat
I Dodik dolazi 100% da klekne pred svog gospodara Putina zajedno sa Vučiće. Svatko ima svog gospodara, Dodik Putina, kao mi Dodika. I mi kleknemo pred Dodikom, jer je najmoćniji čovjek u ovoj tzv. B i H. To se zove hijerarhijski lanaca. Na vrhu lanca je Putin, mi ostali smo ispod. Meni to nije teško priznati iako sam katolkinja, građanka nove Hrvatske kojoj pripada i Mostar.
Preskaces terapiju zlato :-)
Obali ga građanko nove hrvatske
Hej Srbijo iz tri dijela NIKAD nećeš biti cijela uvjek će te fatat muka bićeš manja od pasaluka. hej srbine prljav stvore kad ćeš opet ti na more kupat ćeš se u lavoru ja na svome plavom moru
Sve OK samo se bojim da ce nas sve generalno koštati pokusaj i Srbije da balansira EU i Rusiju.
Kad moze nemacka mozemo i mi.
Joj sad Srbi svršavaju jedan drugom usta :D :D :D
Dobro došli predsjedniče!
Hoćeš mu ponudit mamu? :D
On preferira da svršava u bule, tako da tvoja mama i sestra imaju velike šanse...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)